صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه نرگس لوبیا سبز (ساده و رژیمی برای شام)

طرز تهیه نرگس لوبیا سبز (ساده و رژیمی برای شام)

طرز تهیه نرگس لوبیا سبز ساده و رژیمی برای شام

اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، نرگس لوبیا سبز می تواند گزینه جذابی برای شما باشد. نرگس لوبیا سبز یک غذای گیاهی خوشمزه و کامل برای افرادی است که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه این غذای جدید را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه نرگس لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه نرگس لوبیا سبز به شرح زیر است:

پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 عدد
لوبیا سبز 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
نعنا خشک (اختیاری) 1 قاشق چای خوری

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه نرگس لوبیا سبز

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا 30-20 دقیقه می باشد
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه لوبیا سبز

لوبیا سبز را به خوبی در ظرف آبی بشویید و سر و پایین آن را با چاقو ببرید. سپس لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید.

در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را گرم کنید تا روغن داغ شود.

لوبیا سبز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

برای طعم بهتر از لوبیا سبز تازه استفاده کنید. لوبیا سبز منجمد یا لوبیا سبز کنسرو شده طعم خوبی به غذای شما نمی دهد.

مرحله دوم: تهیه سیر و پیاز

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را با چاقو نگینی خرد کرده و به لوبیا سبز اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا عطر پیاز گرفته شود.

سیر را به کمک پرس یا رنده پوره کنید و به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله 3: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

می توانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.

اگر دوست داشتید می توانید مقداری فلفل قرمز اضافه کنید تا تندتر شود.

یک دستور العمل خوشمزه با لوبیا سبز

مرحله 4: پختن سبزیجات

مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب تابه را ببندید. بگذارید لوبیا سبز روی حرارت ملایم بپزد تا نرم شود.

زمان پخت لوبیا سبز به اندازه و نوع آن بستگی دارد.

مرحله 5: تخم مرغ را اضافه کنید

تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال مخلوط کنید. مقداری نمک و نعناع خشک (در صورت استفاده) به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ را به آرامی روی مواد داخل تابه بریزید.

حرارت زیر ماهیتابه باید ملایم باشد تا تخم مرغ ها سفت شوند. می توانید به جای تخم مرغ کامل از زرده تخم مرغ استفاده کنید.

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

نرگس لوبیا سبز بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده خوردن است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با نان یا برنج تازه سرو کنید.

برای تزیین می توانید از کمی گشنیز خرد شده روی غذا استفاده کنید.

نکات و تکنیک های تهیه نرگس لوبیا سبز
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید یک نرگس لوبیا سبز خوشمزه و خانگی درست کنید. این غذا به عنوان یک غذای سبک و سریع بسیار مناسب است.

امیدوارم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و همچنین بتوانید این غذای سریع و خوشمزه را به روشی بسیار ساده و آسان تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. آنهایی که

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید