طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات
فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است. این غذای جذاب به روش های مختلفی تهیه می شود. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه هویج …
طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی + نکات و ترفندها
لوبیا پیلو، این غذای پرطرفدار که طعم آن هر ایرانی را به وجد میآورد، روشهای پخت متنوعی دارد. اگر به دنبال لوبیا پلو برای سرو در مهمانی های خود هستید با ما …
طرز تهیه گل کلم پلو + ترفندها و نکات
گل کلم پلو یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه ای است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می …
طرز تهیه غذای جگر با رب انار + نکات
جگر یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که علاوه بر طعم لذیذ، خواص بسیاری نیز دارد. معمولا اکثر مردم جگر را به صورت کبابی مصرف می کنند، اما غذای جگر نیز بسیار …
طرز تهیه «روست تابه ای» + نکات و تکنیک ها
تابه گریل یکی از پرطرفدارترین انواع کباب است که به راحتی و با مواد ساده در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کباب تابه …
طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن
آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که در فصول پاییز و زمستان طبخ می شود. در این آش از گوشت چرخ کرده استفاده می شود که ظاهر …
طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم
سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است که می توان در فصل سرد سال تهیه کرد. وجود برگ چغندر در این سوپ ارزش غذایی آن را بسیار …
طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه
بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به دلیل طعم بی نظیرش جایگاه ویژه ای در قلب صفویان به ویژه شاه عباس داشت. در این مقاله از مجله …
طرز تهیه کوفته انار دان + نکات و ترفندهای آن
کوفته انار یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی با طعم ترش و شیرین است که به خصوص در فصل انار طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه کوفته …
طرز تهیه مرغ کبابی مانند رستوران ها + نکات و تکنیک ها
مرغ کبابی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که اگر از مواد مناسب برای چاشنی آن استفاده کنید، طعم آن مانند مرغ کبابی رستورانی است. در این مقاله از مجله اکالا شما …