طرز تهیه آبگوشت اسفناج; قوی و معتبر
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و مقوی است. آبگوشت اسفناج یکی از انواع این غذای مقوی است که در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. در …
طرز تهیه سوپ ترش به روش کردی; با انواع میوه های خشک
آیا تا به حال طعم اصیل آش ترش کردستان را چشیده اید؟ این غذای خوشمزه و بسیار مشخصه با ترکیب بی نظیری از حبوبات و سبزیجات و خشکبار تهیه می شود و …
طرز تهیه آش چغندر و شلغم; جامد و خوشمزه
آش چغندر و شلغم مخصوص فصل پاییز است. این سوپ خوشمزه و مقوی را در این روزهای سرد پاییزی درست کنید تا بدنتان در برابر سرماخوردگی مقاوم شود. در این مقاله از …
طرز تهیه پوسته برگ چغندر طعمی تازه و متفاوت
دلمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا با برگ مو درست می شود. اما می توانید این غذای خوشمزه را با برگ چغندر هم درست کنید. در این مقاله از …
طرز تهیه املت کدو تنبل برای صبحانه; خوشمزه و متفاوت
املت کدو حلوایی یکی از متفاوت ترین و خوشمزه ترین انواع املت است. این املت یک انتخاب عالی برای روزهای سرد پاییز و زمستان است. در این بخش از مجله اکالاطرز تهیه …
طرز تهیه آش چغندر و انار; گرم ترین غذای فصل سرد
آش چغندر و انار یکی از آش های قدیمی و سنتی ایرانی است. این آش با رنگ بسیار جذاب و ظاهر متفاوتش طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالا طرز …
طرز تهیه خورش قیمه اسفناج; طعمی اصیل و ایرانی
خورش قیمه و اسفناج یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است. این خورش ترکیبی از خورش اسفناج آلو و خورش قیمه با ظاهری متفاوت و جذاب است. اگر علاقه مند به …
طرز تهیه فراموش شده ترین غذای گیلان; خبیس پلا
خبیس پلا یکی از قدیمی ترین و فراموش شده ترین غذاهای گیلانی است. این غذا ترکیبی از برنج، گردو و ادویه های مخصوص است که بسیار مقوی و خوشمزه است. خبیس پلا …
طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج; مغذی و سالم
بیشتر مردم از گل کلم فقط برای تهیه نمک و ترشی استفاده می کنند در حالی که گل کلم را می توان در بسیاری از غذاها استفاده کرد که یکی از آنها …
طرز تهیه جوانه لوبیا با ماهیچه; شاهکار آشپزی ایرانی
لوبیا و برنج با ماهیچهعطر خاطرات خوبی را تداعی می کند. این غذای اصیل ایرانی با ترکیب دلپذیر حبوبات، برنج زعفرانی و گوشت آبدار، یک غذای کامل و خوشمزه است. در این …