صفحه اصلی > غذای ایرانی : آش غور; پادشاه خاکستر برای یک ناهار فراموش نشدنی

آش غور; پادشاه خاکستر برای یک ناهار فراموش نشدنی

آش غور پادشاه خاکستر برای یک ناهار فراموش نشدنی

آش غور یک غذای سنتی و دلچسب ایرانی است که با ترکیب دلپذیر ترشی غور و عطر سبزی طعمی بی نظیر به کام می دهد. اگر به طعم ترش علاقه دارید، طعم این سوپ را فراموش نکنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خاکستر بهترین است ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه آش غور

مواد لازم برای تهیه آش غور به شرح زیر است:

برنج 1 فنجان
لپه ها 1/2 فنجان
آیگور 1/2 فنجان
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد
سبزیجات سبز (شامل تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز) 500 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز داغ تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه آش غور

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این سوپ 50-60 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این سوپ خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این سوپ در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید.

پیازهای رنده شده را در یک صافی کوچک بریزید و آب اضافی آنها را خوب بگیرید.

برای پوره کردن پیاز می توانید از همزن یا خردکن هم استفاده کنید. خوردن آب پیاز باعث می شود که گوشت های قلکالی به هم بچسبند.

مرحله دوم: تهیه کوفته

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آبکش شده، زردچوبه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید.

همه مواد را خوب ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود.

حالا تکه های مساوی و کوچک گوشت را بردارید و با دست گرد کنید.

تمام مواد گوشتی را به همین ترتیب شکل دهید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: تهیه برنج و لپه

برنج و لپه را تمیز کرده و از شب قبل در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری آب ولرم خیس کنید.

برنج و لپه خیس خورده را در قابلمه ای که قصد پختن سوپ را دارید بریزید.

مرحله چهارم: تهیه و افزودن سبزیجات به سوپ

سبزی ها را تمیز کرده و با مقداری آب بشویید.

سبزیجات شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

حالا سبزیجات را با چاقو خرد کنید. برای سرعت بخشیدن به کار می توانید از همزن یا خردکن استفاده کنید.

سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

دستور پخت یک غذای خوشمزه و خاص با گورو

مرحله پنجم: اضافه کردن آب و پخت اولیه سوپ

در این مرحله باید آب کافی در قابلمه بریزید.

مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کنید تا چند سانتی متر آب را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا محتویات به جوش بیاید.

پس از شروع به جوش آمدن محتویات قابلمه، درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

20-30 دقیقه زمان دهید تا برنج و لوبیا به آرامی بپزند.

اگر دوست دارید سوپ غلیظ تری داشته باشید، می توانید کمی آرد برنج به آن اضافه کنید.

مرحله ششم: کوفته های کوچک را اضافه کنید

بعد از مدت زمان مشخص شده کوفته های کوچک را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ مخلوط شود.

30-40 دقیقه دیگر زمان دهید تا سوپ به آرامی بپزد و به قوام مناسب برسد.

مرحله هفتم: اضافه کردن آب گوشت و تنظیم چاشنی

در نیم ساعت آخر پخت، آب گوشت را به سوپ اضافه کنید و سوپ را بچشید و با مقداری نمک، چاشنی را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

پس از پخت، سوپ آماده را در ظرف سرو بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید. برای یک غذای رسمی تر، می توانید از کشک برای تزئین آن استفاده کنید.

آش غور را می توانید با نان یا نان تازه سرو کنید. این سوپ را می توانید با گوشت قرمز یا مرغ تهیه کنید.

نکات و فنون تهیه آش غور

آش غور یک غذای فصلی است و بیشتر در پاییز و زمستان طبخ می شود. این سوپ خواص درمانی زیادی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید یک سوپ خانگی خوشمزه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید