صفحه اصلی > غذای ایرانی : این بار برای ناهار رب لوبیا را به روش اسپانیایی درست کنید!

این بار برای ناهار رب لوبیا را به روش اسپانیایی درست کنید!

این بار برای ناهار رب لوبیا را به روش اسپانیایی

رب لوبیا اسپانیایی غذایی خوشمزه و خوش رنگ است که به دلیل داشتن مواد مغذی و طعم لذیذ طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به راحتی در منزل تهیه کرد و می توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل برای ناهار سرو کرد. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه لوبیا پیلو اسپانیایی ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو اسپانیایی به شرح زیر است:

برنج 2 فنجان
لوبیاهای قرمز 1 فنجان
فلفل دلمه ای 1 عدد
یک پیاز 1 عدد
سیر 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا کافی
روغن زیتون کافی
اب کافی

مراحل تهیه لوبیا اسپانیایی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 50-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه لوبیا

لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

بعد از 12 ساعت حبوبات را آبکش کرده و در قابلمه ای حاوی آب به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

خیساندن حبوبات قبل از پختن باعث تورم آنها و تسریع روند پخت آنها می شود.

مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر

پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر گرفته شود.

طرز تهیه پلو شاه عباسی یک ناهار اصیل و خوشمزه

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و فلفل دلمه ای

لوبیا پخته شده، رب گوجه فرنگی، زعفران، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

فلفل دلمه ای را به قطعات کوچک خرد کنید و به محتویات تابه اضافه کنید.

مرحله 4: آماده سازی و پختن برنج

برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.

برنج آبکش شده را به همراه ۲ پیمانه آب به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.

در ظرف را بپوشانید و شعله را کم کنید. 20 تا 25 دقیقه بپزید تا برنج پخته شود و آب آن کشیده شود.

بعد از پخت، لوبیا پلو را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر دم بکشد.

برای پخت لوبیا پلو اسپانیایی نیز می توانید از پلوپز استفاده کنید.

نکات و ترفندهای تهیه لوبیا پلو اسپانیایی

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

لوبیا پلو را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری ساطوری تزئین کنید.

لوبیا پلو اسپانیایی را با ماست، سالاد یا ترشی سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

لوبیا اسپانیایی را می توان گرم یا سرد سرو کرد.

نکات و ترفندهای تهیه لوبیا پلو اسپانیایی

در تهیه لوبیا اسپانیایی به 4 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. در این غذا می توانید از انواع لوبیا مانند لوبیا چیتی یا لوبیا عروس استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید از 1 عدد سیب زمینی شیرین نیز در این غذا استفاده کنید.
  3. برای طعم قوی تر، می توانید 1 قاشق غذاخوری پودر زیره را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
  4. اگر به غذاهای تند علاقه دارید، می توانید از فلفل سبز تند نیز در این غذا استفاده کنید.

امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی ایکالا برای شما مفید باشد و با طبخ این غذای خوشمزه لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان خود سپری کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید