صفحه اصلی > غذای ایرانی : با این روش کیک عروسی دو رنگ درست کنید!

با این روش کیک عروسی دو رنگ درست کنید!

با این روش کیک عروسی دو رنگ درست کنید

کوکو دو رنگ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو گیاهی تهیه می شود. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیری که دارد، انتخابی عالی برای مهمانی ها و مجالس می باشد. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه کاکائو دو رنگ ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی به شرح زیر است:

سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ 3 عدد
یک پیاز 1 عدد متوسط
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی
روغن سرخ کردنی کافی

مواد لازم برای تهیه کوکو گیاهی

مواد لازم برای تهیه کاکائو گیاهی به شرح زیر است:

سبزیجات کوکو (سیلانترو، جعفری، ترخون، شوید، تره فرنگی و مرزه) 300 گرم
سیر 1 قرص
گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی
روغن سرخ کردنی کافی

مراحل تهیه کوکو دو رنگ

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو 30-20 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 4-5 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این کوکو در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه سیب زمینی و پیاز

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سیب زمینی های خرد شده را در آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. بعد از پخت، سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.

سپس سیب زمینی های پخته شده را در یک کاسه بزرگ له کنید. این کار کوکوی سیب زمینی شما را نرم و لذیذ می کند.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز یا همزن پیاز را پوره کنید. پوره پیاز را در یک صافی بریزید و آب اضافی آن را خوب خالی کنید.

مرحله دوم: تهیه رب کاکائو سیب زمینی

تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: تهیه خمیر کاکائو گیاهی

سبزی کوکو را تمیز کرده و بشویید. سپس آن را ریز خرد کنید. این کار طعم کوکو سبزی شما را بهتر می کند.

سیر را رنده کنید. گردوها را ریز خرد کنید. زرشک را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شود.

در ظرفی سبزی کوکو، سیر رنده شده، گردو، زرشک، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4: پخت کاکائو دو رنگ

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید. سپس مخلوط کوکو سیب زمینی را در تابه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

مخلوط کاکائو سبزیجات را روی مخلوط کاکائوی سیب زمینی بریزید. تابه را به آرامی بچرخانید تا مخلوط کاکائو به طور یکنواخت پخش شود.

درب تابه را گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کوکو شکل خودش را بگیرد و زیر آن طلایی شود. سپس کوکو را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن طلایی شود.

کوکوهای دو رنگ را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. می توانید کاکائو را با گوجه فرنگی، ترشی، زیتون، ماست یا سس های مختلف متنوع کنید.

توجه: مقدار روغن سرخ کردنی را کم کنید. می توانید کاکائو دو رنگ کم چرب و رژیمی درست کنید. برای این منظور از یک تابه رژیمی استفاده کنید یا کف تابه را با یک لایه نازک روغن چرب کنید.

از قالب های کاکائویی برای شکل های زیبا استفاده کنید. اگر می خواهید پیله دو رنگ شما رسمی تر به نظر برسد، می توانید از این قالب های خاص استفاده کنید.

نکات و ترفندهای درست کردن کوکو دو رنگ

با دستور پخت در این مقاله مجله آشپزی اکالا را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم، می توانید به راحتی یک کیک دو رنگ خوشمزه و حرفه ای را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید