صفحه اصلی > غذای ایرانی : برای امروز ناهار متفاوتی با گورو و کشمش درست کنید!

برای امروز ناهار متفاوتی با گورو و کشمش درست کنید!

برای امروز ناهار متفاوتی با گورو و کشمش درست کنید

خورش کشمش و کدو، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با طعم ترش و شیرین بی نظیرش طرفداران زیادی دارد. این خورش را می توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یک غذای کامل با برنج سرو کرد. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش کشمش و کدو

مواد لازم برای تهیه خورش کشمش و کدو به شرح زیر است:

گوشت گوسفند یا مرغ 500 گرم
یک پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار مورد نظر
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار مورد نظر
عالی 200 گرم
کشمش پیلویی 100 گرم
روغن کافی
اب کافی

مراحل تهیه خورش کشمش و کدو حلوایی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 50-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

گوشت را به قطعات کوچک برش دهید. پیازها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

کشمش ها را بشویید و در آب ولرم خیس کنید. ساقه ها را از شاخه جدا کرده و بشویید.

مرحله دوم: پختن گوشت

در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

رب گوجه فرنگی، زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آنقدر آب به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند.

درب قابلمه را بگذارید و هنگام پخت خورش حرارت را کم نگه دارید تا گوشت آرام آرام بپزد و طعم خود را به خورش بدهد.

بهتر است هنگام پخت گوشت درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار اضافی آن خارج شود.

مرحله سوم: افزودن غور و کشمش

حدود 30 دقیقه قبل از پخت کامل گوشت، کشمش خیس خورده و کشمش را به خورش اضافه کنید.

خورش را به آرامی هم بزنید تا کدو و کشمش له نشود.

در صورت نیاز کمی آب به خورش اضافه کنید تا غلیظ شود.

نکات و تکنیک های تهیه خورش کشمش گورو

مرحله چهارم: سرو خورش

بعد از پخت و پز شدن گوشت، آن را از روی حرارت بردارید.

خورش کشمش و غور را با برنج سرو کنید. می توانید خورش را با نان یا لواش هم بخورید.

نکات و تکنیک های تهیه خورش کشمش گورو

در تهیه خورش کشمش به 5 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. می توانید مقدار غور و کشمش را به دلخواه تنظیم کنید.
  2. اگر دوست دارید خورش ترش تر باشد، می توانید از کمی آبلیمو استفاده کنید.
  3. در این خورش می توانید از خلال بادام یا گردو نیز استفاده کنید.
  4. برای خوشمزه تر شدن خورش می توانید از کمی پودر دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
  5. این خورش را می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید، اگر از گوشت مرغ استفاده کنید زمان پخت آن کمتر از گوشت بره است.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید این خورش را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید