صفحه اصلی > غذای ایرانی : سوپ لوبیا سبز؛ بهترین انتخاب برای یک شام تابستانی

سوپ لوبیا سبز؛ بهترین انتخاب برای یک شام تابستانی

سوپ لوبیا سبز؛ بهترین انتخاب برای یک شام تابستانی

سوپ لوبیا سبز یکی از سوپ های محبوب و مقوی است که علاوه بر طعم خوب، سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. این سوپ با طعم مطبوع و رنگ سبز جذابی که دارد یک غذای سبک و سالم به حساب می آید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این سوپ را به همراه نکات مهم به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا سبز به شرح زیر است:

پیاز متوسط 1 عدد
هویج متوسط 2 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
سیر 2 عدد
لوبیا سبز 500 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب 1 لیتر
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده برای تزئین هرچقدر دوست داری

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه سوپ لوبیا سبز

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این سوپ 30-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این سوپ جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این سوپ در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه لوبیا سبز

لوبیا سبز را خوب بشویید و سر و ته آن را بردارید. لوبیا سبز شسته شده را به اندازه های دلخواه خرد کنید.

در تهیه این سوپ می توانید از لوبیا سبز تازه یا منجمد استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای که قرار است آش را بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

سپس سیر را رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود.

در این مرحله زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به محتویات قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

برای طعم بهتر می توانید از گیاهان معطر مانند آویشن یا رزماری استفاده کنید.

مرحله 3: هویج و سیب زمینی را اضافه کنید

هویج و سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آنها را به دلخواه با چاقو خرد کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید.

2-3 دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.

طرز تهیه سوپ خوشمزه با لوبیا سبز

مرحله 4: لوبیا سبز و آب را اضافه کنید

لوبیا سبز خرد شده و آب را به قابلمه سوپ اضافه کنید.

برای طعم بهتر می توانید از آب مرغ یا آب سبزیجات استفاده کنید. اما می توان از آب معمولی نیز استفاده کرد.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که لوبیا سبز و سایر سبزیجات کاملا پخته شوند، بپزید.

مرحله 5: پوره (اختیاری)

اگر می خواهید سوپ شما نرم و پوره شود، می توانید با استفاده از همزن یا همزن برقی، مواد را پوره و له کنید.

اگر می‌خواهید سوپتان غلیظ‌تر شود، می‌توانید در این مرحله مقداری آرد برنج یا نشاسته ذرت اضافه کنید.

مرحله 6: آب لیمو را اضافه کنید

پس از پخت کامل محتویات سوپ، آب لیمو را به سوپ اضافه کنید و با مقداری نمک، چاشنی سوپ را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

نکات و تکنیک های تهیه سوپ لوبیا سبز

مرحله هفتم: سرو کنید

سوپ لوبیا سبز بسیار جذاب و خوش رنگ شما آماده سرو است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با جعفری خرد شده تزئین کنید. برای تزیین سوپ می توانید از نان تست هم استفاده کنید.

سوپ لوبیا سبز یک غذای سالم و مغذی است که می توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا میل کنید. این سوپ برای همه اعضای خانواده مناسب است و به ویژه برای افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند توصیه می شود. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید