صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه بورانی چغندر; پیش غذای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه بورانی چغندر; پیش غذای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه بورانی چغندر پیش غذای خوشمزه ایرانی

برگ چغندر بورانی یکی از پیش غذا های خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برگ چغندر پخته و ماست تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه برگ چغندر بورانی مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

برای تهیه بورانی چغندر ابتدا برگ های چغندر را بخارپز کرده و سپس ریز خرد کنید. سپس ماست تغلیظ شده را با سیر له شده مخلوط کنید. سپس برگ چغندر خرد شده، نمک، فلفل سیاه و نعناع تازه را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر بورانی را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. برای مشاهده مراحل کامل طرز تهیه بورانی چغندر به ادامه مطلب بروید.

مواد لازم برای تهیه بورانی چغندر

برای تهیه این بورانی خوشمزه مواد زیر را تهیه کنید:

برگ چغندر 1 کیلوگرم
ماست انتزاعی 400 گرم
سیر له شده 2 قاشق غذاخوری
نمک به اندازه لازم
فلفل سیاه هرچقدر دوست داری
نعناع تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
در صورت نیاز آب دهید به اندازه لازم

مراحل تهیه بورانی برگ چغندر

  • زمان آماده سازی: 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای: 4 تا 6 نفر

مرحله اول: بخارپز کردن برگ چغندر

برای تهیه بورانی برگ چغندر ابتدا برگ های چغندر را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید. سپس برگ ها را درشت خرد کرده و در تابه بریزید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید آب اضافی برگ ها تبخیر شود و برگ ها کاملا بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم: خرد کردن برگ چغندر

زمانی که برگ های چغندر کاملا پخته و نرم شدند، آن ها را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شوند. سپس برگ ها را ریز خرد کرده یا با استفاده از غذاساز و مخلوط کن آن را پوره کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن ماست و سیر

ماست تغلیظ شده را با سیر له شده مخلوط کنید. اگر بافت ماست شما خیلی غلیظ است می توانید مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

نکته: در صورت تمایل می توانید به جای آب از دوغ محلی ترش استفاده کنید. دوغ ماست را رقیق می کند و طعم خوبی به بورانی می دهد.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

در این مرحله برگ چغندر خرد شده را به مخلوط ماست و سیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و نعناع تازه خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا بورانی چغندر شما آماده است.

نکته: در صورت در دسترس نبودن نعناع تازه می توانید از نعناع خشک نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم: سرو بورانی چغندر

قبل از سرو بورانی چغندر، آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. این باعث می شود طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند و طعم بورانی شما بسیار خوشمزه تر خواهد شد. عمرت را بنوش!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه بورانی چغندر این بورانی خوشمزه و پرخاصیت را به شما آموزش دادیم. با تهیه این بورانی می توانید برگ چغندر را به شکلی خوشمزه به برنامه غذایی خود اضافه کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید