صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش آلو اسفناج سبزی; خوشمزه و راحت

طرز تهیه خورش آلو اسفناج سبزی; خوشمزه و راحت

طرز تهیه خورش آلو اسفناج سبزی خوشمزه و راحت

آیا می دانستید که می توانید یک خورش اسفناج سبزی خوشمزه درست کنید که به اندازه نوع گوشت آن خوشمزه و مقوی باشد؟ خورش آلو اسفناج یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که معمولا با گوشت تهیه می شود. اما ما در این مقاله از مجله اکالا ما دستور غذا را می خواهیم خورش آلو اسفناج سبزی به شما یاد بده

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج سبزی

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج سبزی به شرح زیر است:

اسفناج تازه 500 گرم
سیب زمینی 200 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 2 عدد
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن زیتون به اندازه لازم
زعفران دم کرده هر چقدر که دوست دارید (اختیاری)

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه خورش آلو اسفناج سبزی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 55-45 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را به صورت نگینی برش دهید.

در قابلمه مناسبی که قصد پخت خورش را دارید مقداری روغن زیتون بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

سیر را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید. سپس با کمک رنده آن را خرد کنید.

سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید تا عطر آن گرفته شود.

مرحله دوم: تهیه آلو و اسفناج

آلو خشک را چند ساعت در آب گرم خیس کنید. برای طعم بهتر می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.

اسفناج ها را خوب بشویید و برگ های زرد و چروکیده و ساقه های کلفت آن را جدا کنید. اسفناج را خرد کنید.

اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود.

آلوهای خیس خورده را به همراه آب آنها به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برای خوش طعم شدن خورش می توانید از کمی دارچین یا هل استفاده کنید.

نکات و تکنیک های تهیه خورش آلو اسفناج سبزی

مرحله چهارم: پختن خورش

مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا محتویات قابلمه بجوشد.

سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. 30 تا 45 دقیقه زمان بگذارید تا خورش بپزد و خوب جا بیفتد.

در طول پخت هر از چند گاهی از خورش دیدن کنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید.

برای غلیظ شدن خورش می توانید از کمی آرد برنج یا آرد گندم استفاده کنید.

مرحله پنجم: چیدن چاشنی و سرو غذا

در 10 دقیقه آخر پخت، آبلیمو و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کرده و خورش را میل کنید. در صورت نیاز با مقداری نمک مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

اگر دوست دارید خورش شما کمی ترش باشد، می توانید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.

به همین راحتی خورش سبزی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوشیدن است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با نان یا برنج میل کنید.

یک دستور غذای اصلی و خوشمزه با آلو و اسفناج

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این خورش جذاب را به روش ساده فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید