صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه «مدربال بادمجان»; غذاهای خوشمزه تونس

طرز تهیه «مدربال بادمجان»; غذاهای خوشمزه تونس

طرز تهیه مدربال بادمجان غذاهای خوشمزه تونس

قارچ بادمجان نوعی خورش عربی است که اصل آن به تونس می رسد. این غذا از ترکیب گوشت، بادمجان و نخود تشکیل شده است. اگر گوشت دوست ندارید یا گیاهخوار هستید، می توانید گوشت را از مواد حذف کنید و همچنان از یک غذای خوشمزه تونسی لذت ببرید. با مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه غذای تونسی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان

برای تهیه این خورش تونسی 4 نفره ابتدا باید مواد زیر را طبق جدول تهیه کنید:

گوشت گوساله یا گوسفند نیم کیلوگرم
بادمجان متوسط 2 عدد
سوپ نخود 100 گرم
هریسا عربی (رب فلفل تند) نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون (روغن مایع) تا حد لازم
فلفل سبز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین تا حد لازم
پیاز سفید بزرگ 1 عدد

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه کوفته بادمجان

مراحل تهیه کوفته بادمجان به شرح زیر است:

مرحله اول: پیازها را سرخ کنید

ابتدا باید پیاز بزرگ سفید را نگینی خرد کرده و با روغن مایع یا زیتون تفت دهید.

بهتر است از روغن زیتون برای پخت و پز استفاده کنید تا غذای سالم تری داشته باشید. پ

یاز را تفت دهید تا از حالت خام خارج شده و رنگ آنها طلایی شود.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

در این مرحله باید گوشت گوساله یا گوسفند را به قطعات دلخواه برش دهید.

سپس گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده و پس از یک دقیقه تفت دادن، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به مواد اضافه کنید.

گوشت را با ادویه به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم: نخود را اضافه کنید

بعد از اینکه گوشت خوب تفت داده شد به مقدار لازم آب جوش (حدود یک لیتر) اضافه کنید.

هم زمان نخود خام را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت و نخود پخته شود.

  • در این خورش می توانید از نخود فرنگی خام یا از قبل پخته شده استفاده کنید.
  • می توانید از کنسرو نخود پخته نیز استفاده کنید.
  • حتما به خاطر داشته باشید که نخود باید حداقل 12 ساعت قبل از مصرف خیس بخورد تا تورم آن برطرف شود.
  • اگر از نخود پخته استفاده می کنید باید بعد از پخت گوشت آن را به مواد اضافه کنید.

مرحله 4: آماده سازی بادمجان ها

همزمان با پختن گوشت و نخود، بادمجان های خیس خورده را به صورت مکعبی درشت خرد کنید.

بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

  • هنگام خرید حتما بادمجان های شیرین و کشیده ای را انتخاب کنید که تخم مرغ کمتری دارند.
  • هر چه پوست بادمجان شفاف تر و بدون لک و آسیب باشد، بادمجان خوشمزه تر است.

بعد از اینکه بادمجان را با دقت خریدید، ممکن است کیفیتی که دوست دارید نداشته باشد و کمی تلخ شود. در این صورت بادمجان را پوست بگیرید اما کلاه آن را بردارید.

سپس در ظرفی آب نمک درست کنید و نیم ساعت تا چهل دقیقه بادمجان ها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

نکات و تکنیک های تهیه کوفته بادمجان

مرحله پنجم: درست کردن سس خورش

در یک قابلمه کوچک کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی، هریسا عربی یا رب فلفل تند، نمک، فلفل سبز خرد شده و سرکه سفید را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و سپس به گوشت و نخود اضافه کنید.

  • هریسه عربی و سرکه سفید دو ماده ای هستند که این غذای عربی را خاص می کنند، پس لطفا آنها را حذف نکنید.
  • هریس عربی همان رب فلفل تند است که با پول بیبر تهیه می شود.

مرحله آخر: پختن بادمجان ها

پس از پخت کامل گوشت و نخود، بادمجان ها را روی مواد چیده، قابلمه را در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید بادمجان ها با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه بپزند.

بعد از نرم شدن بادمجان ها خورش آماده سرو است. این غذا را می توانید با برنج میل کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی آکالا طرز تهیه پیراشکی بادمجان را برای شما توضیح داده ایم. پیشنهاد می کنیم این غذای تونسی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید