صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار + نکات و عکس

طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار + نکات و عکس

طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار

مرغ ترش یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. یکی از این روش ها ترکیب مرغ با رب انار و زرشک است که طعم خاصی ایجاد می کند. این غذای شمالی ترکیبی از طعم ترش و شیرین با رنگی جذاب است که طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار به همراه نکات و ترفندهای آن به شما یاد بده

نگاهی گذرا به روش پخت

برای پخت مرغ ترش با زرشک و رب انار ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن پیازها زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس گردوی آسیاب شده، زرشک، برگ زردآلو و آلو را در قابلمه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. بعد از چند دقیقه رب انار و تکه های مرغ را به همراه نمک، زعفران و آب اضافه کرده و در قابلمه را ببندید. اجازه دهید مواد حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزند و در آخر با برنج زعفرانی سرو کنید. طرز پخت کامل این غذای خوشمزه شمالی را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم برای مرغ ترش با زرشک و رب انار

مرغ 4 عدد
رب انار 3 تا 4 قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده نیم پیمانه
زرشک 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 100 گرم
برگ زردآلو 100 گرم
پیاز 2 عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه تا حد لازم
آب 2 لیوان
زعفران دم کرده به دلخواه
روغن تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار

زمان آماده سازی: 60 تا 80 دقیقه
مناسب برای: 4 تا 5 نفر
درجه سختی: متوسط

مرحله اول: پیازها را سرخ کنید

ابتدا پیازها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید و آنها را سرخ کنید تا سبک شوند. زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 2: مواد را اضافه کنید

پس از کمی تفت دادن پیاز، گردوی آسیاب شده، آلو، برگ زردآلو و زرشک را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

مرحله 3: رب انار را اضافه کنید

در این مرحله رب انار را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 4: مرغ را اضافه کنید

بعد از چند دقیقه تفت دادن، تکه های مرغ را در قابلمه بریزید و زعفران و نمک را اضافه کنید. سپس 2 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید و بگذارید یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

بعد از اینکه آب مرغ به غلظت دلخواه رسید و غذا داخل روغن افتاد، آن را با برنج زعفرانی سرو کنید.

نکات و تکنیک های پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک

برای اینکه مرغ ترش خوشمزه تری بپزید به نکاتی که در زیر گفته می شود توجه کنید.

  • بهتر است قبل از شروع طبخ مرغ ها را با کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران مزه دار کرده و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
  • برای تهیه این غذا می توانید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید.
  • برای اصیل شدن طعم غذا بهتر است از رب انار محلی استفاده کنید.
  • قبل از افزودن مرغ به مواد بهتر است آن ها را در تابه ای با کمی روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید تا در هنگام پخت له نشوند و طعم بهتری داشته باشند.
  • در پایان پخت غذا را بچشید، اگر ترش بود کمی شکر اضافه کنید، اما اگر شیرین بود با اضافه کردن کمی آب یا آبلیمو طعم آن را متعادل کنید.
  • مرغ ترش را می توانید با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید.
  • برای تزیین این غذا می توانید از خلال پسته یا بادام تفت داده شده و زرشک استفاده کنید.
  • برای ایجاد طعم عمیق تر، بهتر است نیم ساعت بعد از پخت، مواد را در قابلمه با حرارت خاموش و درب آن ببندید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار به همراه نکات و تکنیک های آن ما به شما یاد دادیم چه با برنج و چه با نان تازه، این غذای لذیذ یک تجربه خوشمزه و اصیل است که پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید