صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی; رنگارنگ و اشتها آور

طرز تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی; رنگارنگ و اشتها آور

طرز تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی رنگارنگ و

مرغ کبابی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که با مرغ تهیه می شود. برای تهیه مرغ کبابی می توانید از انواع چاشنی ها استفاده کنید. مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی همچنین یکی از روش های تهیه مرغ است که طعم بسیار جذاب و متفاوتی دارد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این غذای خوشمزه را برایتان شرح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی به شرح زیر است:

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ بدون استخوان 1 کیلوگرم
سیر 2 قرص
پیاز 1 عدد
روغن مایع 1/4 لیوان
ماست انتزاعی 1/3 لیوان
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
آب لیموی تازه هرچقدر دوست داری

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه 10-5 دقیقه و زمان استراحت گوشت در مارینات 4-3 ساعت می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 4-5 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کباب جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این کباب در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه مرغ

سینه یا ران مرغ را به قطعاتی به همان اندازه حدود 3 تا 4 سانتی متر برش دهید. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، دقت کنید که تکه ها یکنواخت باشند تا همه تکه ها همزمان پخته شوند.

مطمئن شوید که تکه های مرغ خیلی بزرگ یا خیلی کوچک نباشند. اندازه مناسب به پخت یکنواخت مرغ کمک می کند.

اگر از ران مرغ استفاده می کنید به دلیل چربی بیشتر طعم آن خوشمزه تر می شود.

مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را با کمک چاقو به صورت خلالی خرد کنید.

پیازهای خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

سیر را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید.

با کمک سیر له کن آن را پوره کرده و له کنید. پوره سیر را به پیازها اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد مارینات

رب گوجه فرنگی، ماست تغلیظ شده، زعفران دم کرده، پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و آب لیموی تازه را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید.

روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

برای به دست آوردن طعم عمیق تر، پیشنهاد می شود از ماست غلیظ استفاده کنید. ماست به نرم تر و آبدارتر شدن گوشت کمک می کند.

همچنین رب گوجه فرنگی طعمی خاص و رنگی جذاب به جوجه ها می دهد.

مرحله 4: مرغ را به مواد ماریناد اضافه کنید

تکه های مرغ را در مواد ماریناد قرار دهید و خوب هم بزنید تا تمام تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود.

سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و جوجه ها را حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت دهید. حتما کاسه را در یخچال قرار دهید تا گوشت در دمای مناسب بماند و از رشد باکتری جلوگیری شود.

اگر وقت بیشتری دارید بهتر است از شب قبل مرغ ها را مزه دار کنید تا طعم ها به خوبی در گوشت نفوذ کنند.

هر چه زمان مرینیت طولانی تر باشد، طعم مرغ عمیق تر می شود.

مرغ کبابی که رنگ سفره را تغییر می دهد

مرحله پنجم: به سیخ کشیدن جوجه ها

تکه های مرغ را با فاصله مناسب روی سیخ ها بچینید تا در هنگام کباب کردن، هوا به راحتی بین تکه ها گردش کند.

فاصله مناسب بین تکه های مرغ روی سیخ ها به اطمینان از پخت یکنواخت کمک می کند. اگر قطعات خیلی نزدیک به هم باشند، ممکن است برخی از قسمت ها نیم پز باقی بمانند.

اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، حتما از قبل آن ها را در آب خیس کنید تا هنگام کباب کردن نسوزند.

مرحله ششم: مرغ ها را کباب کنید

آتش زغالی یا گریل آماده کنید و بگذارید حرارت به حد متوسط ​​برسد.

سپس سیخ های مرغ را روی ذغال یا گریل قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا تمام قسمت های مرغ به طور یکنواخت کباب شود. زمان پخت معمولا بین 10-12 دقیقه بسته به اندازه قطعات و حرارت ذغال یا گریل است.

از حرارت زیاد استفاده نکنید، زیرا ممکن است مرغ در حالی که داخل آن خام است از بیرون بسوزد. بهتر است از حرارت متوسط ​​و مداوم استفاده کنید تا جوجه ها یکنواخت و کامل بپزند.

اگر می خواهید مرغ کبابی شما زیبا به نظر برسد، می توانید مقداری زعفران دم کرده اضافی روی آن بپاشید یا با استفاده از برس روغن زیتون را روی مرغ ها بمالید تا درخشندگی و طعم بهتری پیدا کند.

نکات و ترفندهای تهیه مرغ کبابی با رب گوجه فرنگی

مرحله هفتم: سرو مرغ کبابی

پس از پخت کامل مرغ ها سیخ ها را از روی حرارت بردارید و با نان یا برنج تازه سرو کنید.

جوجه ها را می توانید با گوجه کبابی، فلفل کبابی و پیاز سرو کنید تا طعمی کامل و خوشمزه داشته باشید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این مرغ کبابی متفاوت و جذاب را به روش ساده و کامل فوق تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم این مرغ کبابی را از دست ندهید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید