صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه پوره پلو با کدو تنبل; در راه شمالی

طرز تهیه پوره پلو با کدو تنبل; در راه شمالی

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

آیا هوس یک غذای خوشمزه شمالی را دارید؟ ماش پلو با کدو تنبل ترکیبی بی نظیر از عطر برنج و شیرینی کدو تنبل است و انتخابی عالی برای شماست. در این بخش از مجله اکالا برای آماده سازی با ما همراه باشید برنج له شده با کدو تنبل به روش شمالی آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه پوره پلو با کدو حلوایی (دو نفره)

برای تهیه پوره سیب زمینی با کدو تنبل به مواد زیر نیاز دارید:

برنج 1/2 فنجان
کدو تنبل 2 فنجان
خمیر 1/2 فنجان
پیاز 1 عدد
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر رزماری 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
نمک به اندازه لازم
آب به اندازه لازم

مراحل تهیه پوره پلو با کدو حلوایی

برای تهیه این غذای خوشمزه به روش شمالی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: خیس کردن ماش و برنج

قبل از شروع پخت این غذای شمالی، ماش را باید از شب قبل خیس کنید تا پف آن برطرف شود. همچنین برنج را قبل از پختن 30 دقیقه در آب با مقداری نمک خیس کنید تا نرم شود.

مراحل تهیه پوره پلو با کدو حلوایی

مرحله دوم: پخت ماش

ماش را که از شب قبل خیس کرده اید آبکش کنید و داخل قابلمه با آب جوش بریزید و اجازه دهید ماش به مدت 30 دقیقه بپزد. در آخر آنها را آبکش کنید.

مرحله سوم: پیاز و ادویه ها را سرخ کنید

پیاز را خلال کنید و در روغن کنجد تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه، پودر رزماری، پودر دارچین و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

مرحله 4: کدو تنبل را اضافه کنید

در این مرحله باید کدو را پوست کنده و به مکعب های کوچک برش دهید. کدو حلوایی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

مرحله 5: مواد را مخلوط کنید

برنج خیس شده را آبکش کرده و همراه با ماش پخته شده به مواد داخل تابه اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.

نکات و تکنیک های تهیه پوره پلو با کدو حلوایی

مرحله ششم: پختن برنج

مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید. آب باید کمی بالاتر از سطح مواد باشد. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید آب به آرامی تبخیر شود.

توجه: مقدار آبی که اضافه می کنید باید کمتر از مقداری باشد که معمولاً برای برنج استفاده می کنید. اضافه کردن آب زیاد باعث چسبندگی برنج می شود.

مرحله هفتم : برنج دم کرده

وقتی آب قابلمه تقریبا تبخیر شد، باید حرارت را کم کنید و زعفران دم کرده را روی برنج بریزید. در آخر صافی را روی قابلمه قرار دهید. اجازه دهید برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

مرحله هشتم: سرو له پلو با کدو حلوایی

در مرحله آخر نوبت سرو این غذای خوشمزه شمالی است. پس از دم کشیدن برنج را در ظرف سرو بریزید و با ماست یا سالاد سرو کنید. بنوشید!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه پوره پلو با کدو حلوایی را به روش شمالی به شما آموزش دادیم. این غذای لذیذ نه تنها طرز تهیه بسیار آسانی دارد، بلکه طعم بسیار لذیذی نیز دارد. پیشنهاد می کنیم این غذای خوش رنگ و خوش طعم را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید