صفحه اصلی > غذای ایرانی : برای شام امشب یک غذای متفاوت بپزید

برای شام امشب یک غذای متفاوت بپزید

برای شام امشب یک غذای متفاوت بپزید

بادمجان یک پیش غذا، عصرانه یا یک غذای سبک، شیک و خوشمزه برای شام است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلچسبی که دارد می تواند سفره های شما را آراسته کند. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه فنجان بادمجان قدم به قدم همراه با نکات مهم آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه فنجان بادمجان

مواد لازم برای تهیه فنجان بادمجان به شرح زیر است:

قلم بادمجان 2 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز یا رنگی 1 عدد
یک پیاز 1 عدد
سیر رنده شده 1 عشق
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نعنا له شده است 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه کافی
جعفری و گردوی خرد شده (برای تزیین) به مقدار مورد نظر

مراحل تهیه کوپه بادمجان

  • تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این کودتا بادمجان 40-50 دقیقه زمان می برد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این کودتا بادمجان در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه بادمجان

بادمجان ها را بشویید و به حلقه هایی به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی متر برش دهید. برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری جذب کنند، حلقه های بادمجان را به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود.

بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و با آب سرد بشویید و سپس با یک حوله تمیز خشک کنید.

در تابه ای روغن مایع را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. حلقه های بادمجان را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک خرد کنید. فلفل دلمه ای را به قطعات کوچک خرد کنید.

در تابه ای روغن مایع را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز ناگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر رنده شده را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

گوجه فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

فلفل دلمه ای شیرین، جعفری ساتوری، نعناع ساتوری، نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه را به مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.

از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد کمی خنک شوند.

مرحله سوم: مونتاژ لانه بادمجان

یک حلقه بادمجان سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار دهید. مقداری از مواد میانی آماده شده را روی بادمجان بریزید.

به همین ترتیب لایه های بادمجان و مواد میانی را روی هم بچینید تا به ارتفاع دلخواه برسید.

مرحله چهارم: پخت نهایی (اختیاری)

در صورت تمایل می توانید برای برشته شدن بیشتر مواد میانی و طعم بهتر، کوپه بادمجان را در فر بپزید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف حاوی فنجان بادمجان را روی سینی فر قرار دهید.

به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا مواد میانی کمی طلایی شوند.

این مرحله اختیاری است و اگر بادمجان ها را به اندازه کافی سرخ کرده اید، نیازی به پخت مجدد آن ها در فر نیست.

نکات و تکنیک های تهیه سوپ بادمجان

مرحله پنجم: تزیین و سرو

پس از پخت، فنجان بادمجان را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.

برای تزیین از جعفری تازه و در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید. برای تزیین می توانید از پسته، کنجد یا سایر سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.

کوپه بادمجان را به تنهایی یا با نان و سس دلخواه مانند سس ماست و نعنا یا سس هزار جزیره سرو کنید.

نکات و تکنیک های تهیه سوپ بادمجان

6 نکته اضافی که برای طعم و بافت بهتر کوپه بادمجان باید بدانید:

  1. برای زیباتر جلوه دادن بادمجان خود می توانید از حلقه های برش بادمجان استفاده کنید.
  2. اگر وقت کافی ندارید می توانید به جای سرخ کردن بادمجان ها را در فر بپزید. برای این کار بادمجان ها را در سینی فر چیده و کمی روغن مایع روی آن ها بمالید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
  3. در مواد میانی می توانید از سبزیجات مورد علاقه خود مانند هویج، ذرت یا نخود پخته نیز استفاده کنید.
  4. می توانید بعد از برش کمی نمک به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. سپس با یک دستمال تمیز آب اضافی را گرفته و سپس آنها را سرخ کنید.
  5. اگر می خواهید مواد میانی کمی ترد شود، ترشی سبزیجات را زیاد در تابه تفت ندهید.
  6. برای طعم دادن بیشتر به مواد میانی، می توانید هنگام تفت دادن از کمی رب گوجه فرنگی یا آب لیمو استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید سوپ بادمجان خوشمزه و حرفه ای را با طعم عالی تهیه کنید و از مهمانان پذیرایی کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید