در دنیای آشپزی، ترکیب طعم های مختلف می تواند تجربه ای منحصر به فرد و لذت بخش را به ارمغان بیاورد. کوفته بوقلمون و آلبالو نمونه ای از این خلاقیت ها هستند که شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسند اما طعم فوق العاده ای دارند. این غذا می تواند یک شام خوشمزه و متفاوت برای خانواده و دوستان شما باشد. در این بخش از وبلاگ اکالا برای آماده سازی با ما همراه باشید کوفته بوقلمون و گیلاس شناختن
مواد لازم برای تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو
برای تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت بوقلمون | 900 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | 1/2 فنجان |
سیر | 6 عشق |
خردل | 1 قاشق سوپ خوری |
سس ووسترشر | 1 قاشق چایخوری |
گیلاس بدون هسته خشک | به مقدار مورد نظر |
ریحان | به مقدار مورد نظر |
پوست لیمو ترش | به مقدار مورد نظر |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
آویشن خشک | به مقدار مورد نظر |
فلفل قرمز | به مقدار مورد نظر |
روغن | کافی |
طرز تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو
برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
برای شروع، باید گوشت بوقلمون را چرخ کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس ریحان را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. در مرحله بعد باید سیر و پوست لیمو را رنده کنید و به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، آویشن، سس خردل و سس ورسترشایر به گوشت اضافه کنید. همه مواد را کاملا و خوب مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله دوم: طعم دادن به کوفته ها
مخلوط کوفته را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
مرحله سوم: شکل دادن به کوفته ها
به اندازه یک گردو از مخلوط کوفته بردارید و به شکل توپ درآورید. وسط هر گلوله یک گیلاس خشک قرار دهید و روی آن را کاملا بپوشانید.
مرحله چهارم: کوفته ها را سرخ کنید
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید تا گرم شود. سپس کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید تا یکدست طلایی شوند.
مرحله پنجم: گرم کردن فر
در این مرحله باید فر را گرم کرده و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله ششم: پخت نهایی کوفته ها
کوفته های سرخ شده را در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
نکته: می توانید قبل از گذاشتن کوفته ها در فر مقداری پنیر رنده شده روی آنها بپاشید تا خوشمزه تر شوند.
مرحله هفتم: کوفته بوقلمون و گیلاس را سرو کنید
کوفته های پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری برگ ریحان تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو را به شما آموزش دادیم. این کوفته طعم بی نظیر و لذیذی دارد و به راحتی می توانید این غذای لذیذ را در منزل خود تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
من سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا هستم. من چندین سال است که این مسیر را با علاقه دنبال می کنم و سعی می کنم مهارت هایم را ارتقا دهم.
گردآوری شده از مجله اکالا