صفحه اصلی > غذای ایرانی : برای شب یلدا باگلی درست کنید

برای شب یلدا باگلی درست کنید

برای شب یلدا باگلی درست کنید

باگلی یکی از غذاهای اصلی شب یلدا است که طرفداران زیادی دارد. اما تهیه کشک لوبیا در خانه می تواند چالش برانگیز باشد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه حبوبات بازاری با تمام ترفندها و نکاتش به شما یاد می دهد.

نگاهی گذرا به روش پخت

برای تهیه لوبیا بازاری ابتدا لوبیا را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید. سپس آنها را با آب فراوان به مدت 3 تا 4 ساعت بپزید. نمک و سرکه را به حبوبات اضافه کنید و بگذارید یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد. در آخر لوبیای پخته شده را با گلپر و سماق و نعنا خشک سرو کنید. در مطلب زیر می توانید دستور کامل این غذای یلدا را با جزئیات بیشتر مطالعه کنید.

مواد لازم برای حبوبات بازار

لوبیا خشک نیم کیلوگرم
سرکه نصف لیوان
نمک 1 قاشق غذاخوری
گلپر تا حد لازم
سماق تا حد لازم
نعناع خشک تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه حبوبات بازاری

زمان آماده سازی: 4 تا 5 ساعت
مناسب برای: 3 تا 4 نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: لوبیاها را خیس کنید

برای تهیه حبوبات بازاری بهتر است از حبوبات خشک استفاده کنید. برای این منظور حبوبات خشک را به مدت 24 ساعت در ظرفی حاوی آب خیس کنید. در این مدت 2 تا 3 بار آب حبوبات را عوض کنید.

مرحله دوم: لوبیا را بپزید

بعد از اینکه حبوبات خیس خوردند و حجیم شدند، در قابلمه ای آب بریزید و حبوبات را به آن اضافه کنید. دقت کنید که آب به اندازه ای باشد که روی حبوبات را بپوشاند. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به نقطه جوش برسد سپس آن را کم کنید و اجازه دهید حبوبات به مدت 3-4 ساعت بپزند.

در حین پخت اگر کف روی آن جمع شد با کفگیر آن را از قابلمه خارج کنید تا حبوبات تلخ نشود.

مرحله 3: نمک و سرکه را اضافه کنید

بعد از 3 تا 4 ساعت به حبوبات نمک و سرکه اضافه کنید و یک ساعت دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا مزه دار شود.

مرحله 4: لوبیاها را سرو کنید

بعد از پختن حبوبات در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن سماق و گلپر و نعناع خشک بچینید و نوش جان کنید.

ترفندها و نکات درست کردن حبوبات بازاری

برای تهیه این لوبیای خوشمزه بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.

  • بهترین نوع لوبیا برای پخت، لوبیا رشتی یا لوبیا سبز ایرانی است.
  • برای از بین بردن پف حبوبات، آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید، سپس آب را دور بریزید و با آب تازه شروع به پختن کنید.
  • لوبیا پخته را می توانید با آب پرتقال و دلال سرو کنید.
  • برای خوش رنگ شدن لوبیا می توانید در حین پخت کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • برای داشتن عطر قوی، می توانید یک قاشق غذاخوری ترخون خشک را زمانی که لوبیاها نیم پز هستند به آن اضافه کنید تا عطر فوق العاده ای به لوبیا بدهد.
  • برای براق شدن و جذابیت بیشتر حبوبات می توانید در 5 دقیقه آخر پخت کمی کره یا روغن به آن اضافه کنید.
  • بهتر است حبوبات را در قابلمه مسی یا استیل بپزید تا حرارت به طور یکنواخت منتقل شود.
  • حبوبات را می توانید با نان سنگک، لیموترش تازه و خیارشور سرو کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه حبوبات به روش بازاری ما با تمام ترفندها و نکات آن به شما آموزش داده ایم. پیشنهاد می کنیم برای شب یلدا این غذای خوشمزه را با این دستور تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید