صفحه اصلی > غذای ایرانی : برای ناهار فسنجان را با بادام زمینی بپزید!

برای ناهار فسنجان را با بادام زمینی بپزید!

برای ناهار فسنجان را با بادام زمینی بپزید

خورش فسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورش به طور سنتی با گردو درست می شود، اما می توانید از بادام زمینی نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی به شرح زیر است:

بادام زمینی 500 گرم
جوجه 1 عدد (حدود 1.5 کیلوگرم)
یک پیاز 2 عدد بزرگ
رب انار 3 قاشق غذاخوری
آب انگور 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک کافی
روغن کافی
اب کافی

مراحل تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 50-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه بادام زمینی

بادام زمینی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید.

پس از خیساندن، بادام زمینی را پوست بگیرید و به مدت 1 تا 2 ساعت در آب خیس کنید.

بادام زمینی خیس خورده را آبکش کنید و در آسیاب برقی یا غذاساز به صورت پودر ریز خرد کنید.

اگر زمان کافی برای این کار ندارید می توانید از پودر بادام زمینی آماده استفاده کنید.

مرحله دوم: مرغ را چاشنی و سرخ کنید

مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش دهید.

تکه های مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری زردچوبه و نمک مزه دار کنید.

مرغ را خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت های گوشت با ادویه طعم دار شود.

حالا مقداری محلول زعفران به جوجه ها بمالید و روی ظرف را بپوشانید تا جوجه ها کمی استراحت کنند.

سپس در قابلمه ای که قرار است خورش را بپزید مقداری روغن بریزید و مرغ ها را چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.

پس از سرخ شدن مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم: پیاز را سرخ کنید

پیازها را بشویید و پوست بگیرید.

آنها را ریز خرد کنید و در همان قابلمه ای که مرغ ها را سرخ کردید سرخ کنید تا طلایی و شفاف شوند.

مرحله 4: پودر بادام زمینی را اضافه کنید

پودر بادام زمینی را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و 3 تا 6 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

طرز تهیه فسنجان خانگی با بادام زمینی

مرحله پنجم: اضافه کردن رب انار و آب انگور

رب انار و آب انگور را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در این مرحله می توانید نسبت و مقدار رب انار یا آب انگور را با توجه به ذائقه خود کمی تغییر دهید.

مقداری آب به مواد اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

توجه داشته باشید که برای پخت خورش فسنجان در این مرحله باید آب ولرم به خورش اضافه کنید. از افزودن آب جوش خودداری کنید.

مرحله ششم: اضافه کردن مرغ و پختن خورش

مرغ سرخ شده را به محتویات خورش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا خورش به جوش بیاید.

سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید خورش ۲ تا ۱ ساعت بماند و داخل روغن بریزد.

مرحله هفتم: چیدن چاشنی و سرو غذا

بعد از پختن و لعاب دادن خورش، چاشنی خورش را با مقداری نمک تنظیم کنید.

خورش را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با خلال بادام یا خلال پسته تزئین کنید.

این خورش جذاب را می توانید با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.

نکات و طرز تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

نکات و طرز تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

در تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی به 3 نکته طلایی مهم زیر توجه کنید:

  1. در این خورش می توانید به جای مرغ از گوشت گاو استفاده کنید.
  2. برای طعم بهتر خورش می توانید از مقداری گردوی آسیاب شده به همراه بادام زمینی استفاده کنید.
  3. اگر خورش شما خیلی ترش است می توانید از 1 الی 2 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید تا طعم آن تعدیل شود.

خورش فسنجان با بادام زمینی طعمی متفاوت و خاطره انگیز دارد و می توان آن را به عنوان غذای نذری یا پذیرایی سرو کرد. امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی اکالا برای شما مفید است و می توانید یک خورش فسنجان خوشمزه و خاطره انگیز با بادام زمینی را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه سوپ ترش به روش کردی; با انواع میوه های خشک

آیا تا به حال طعم اصیل آش ترش کردستان را چشیده اید؟…

۱۴۰۳-۰۸-۱۹

طرز تهیه آش چغندر و شلغم; جامد و خوشمزه

آش چغندر و شلغم مخصوص فصل پاییز است. این سوپ خوشمزه و…

۱۴۰۳-۰۸-۱۷

طرز تهیه پوسته برگ چغندر طعمی تازه و متفاوت

دلمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا با برگ مو…

۱۴۰۳-۰۸-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید