برش های گوجه فرنگی با ژامبونیک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می شود. این ظرف به دلیل طعم منحصر به فرد و ظاهر جذابی که دارد می تواند در مجالس مختلف سفره های شما را تزئین کند. در این مقاله از وبلاگ اکالا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی با ژامبون
مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی با ژامبون به شرح زیر است:
گوجه فرنگی بزرگ | 4 عدد |
ژامبون | 200 گرم |
پنیر چدار رنده شده | 100 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 2 عدد |
جعفری ساتوری | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع ساتوری | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | کافی |
مراحل تهیه رب گوجه فرنگی با ژامبون
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 60-40 دقیقه می باشد.
- میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
- درجه سختی تهیه این دلمه در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه گوجه فرنگی
ابتدا گوجه ها را با دقت بشویید و کلاهک ها را با چاقوی تیز کاملا جدا کنید.
سپس با استفاده از قاشق محتویات گوجه فرنگی را به آرامی جدا کنید تا دیواره های گوجه فرنگی نازک و سالم بماند.
مرحله دوم: تهیه ژامبون
ژامبون را به صورت قاچ یا قاچ برش دهید. با توجه به ذائقه خود می توانید از ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید.
مرحله سوم: تهیه پیاز و سیر
پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا طعم آن گرفته شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن مواد دیگر و تهیه سس
جعفری، نعنا، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس ژامبون خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا مخلوط گرم و یکدست شود.
مرحله پنجم: پر کردن گوجه فرنگی
سس آماده شده را به طور یکنواخت داخل گوجه فرنگی های خالی شده بریزید.
پنیر چدار رنده شده را روی دلمه داخل گوجه ها بریزید.
مرحله ششم: پختن دلمه
گوجه فرنگی های شکم پر را در ظرف پیرکس یا سینی فر که با کمی روغن چرب کرده اید قرار دهید.
سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا گوجه ها نرم شوند و پنیر چدار آب شده و طلایی شود.
مرحله هفتم: تزیین و سرو دمنوش
برای اینکه مطمئن شوید گوجه فرنگی ها کاملا پخته شده اند، به آرامی یک خلال دندان را داخل آن فرو کنید. اگر خلال دندان به راحتی داخل گوجه فرنگی برود یعنی پخته است.
پوسته گوجه فرنگی را با ژامبون گرم سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
این دلمه را می توانید به عنوان یک غذای کامل با نان یا برنج سرو کنید. همچنین می توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید.
نکات و تکنیک های تهیه رب گوجه فرنگی
در تهیه رب گوجه فرنگی به ۷ نکته زیر توجه کنید:
- برای انتخاب گوجه فرنگی مناسب برای خورش از گوجه فرنگی های سفت و گوشتی که پوست ضخیم دارند استفاده کنید تا در هنگام پخت حالت خود را حفظ کند.
- اگر گوجهها خیلی بزرگ هستند، میتوانید آنها را از وسط نصف کنید و بهصورت دو برش جداگانه استفاده کنید.
- برای طعم بهتر دلمه می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ریحان یا آویشن نیز در دلمه استفاده کنید.
- به جای پنیر چدار می توانید از پنیر موزارلا یا گودا نیز استفاده کنید.
- اگر فر ندارید می توانید ورقه های گوجه فرنگی را با شعله ملایم بپزید. برای این کار در قابلمه ای مقداری آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس برش ها را در قابلمه بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا گوجه فرنگی نرم شود و پنیر آب شود.
- اگر دوست دارید ژامبون و مربای گوجه فرنگی تان کمی غلیظ تر باشد، می توانید مقداری برنج پخته به مربا اضافه کنید.
- برای طعم بیشتر می توانید در حین پخت روی کوفته ها کمی سس گوجه فرنگی یا سس بشامل رقیق شده بریزید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا مطمئن باشید سس گوجه فرنگی ژامبون خوشمزه و حرفه ای تهیه می کنید. حالا وقت آن است که با کمی خلاقیت و سلیقه این غذای خوشمزه را به سلیقه خود تزیین کنید و از سرو آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا