صفحه اصلی > غذای ایرانی : برنج پسته با مرغ خامه ای؛ ترکیبی از شرق و غرب برای ناهار

برنج پسته با مرغ خامه ای؛ ترکیبی از شرق و غرب برای ناهار

برنج پسته با مرغ خامه ای؛ ترکیبی از شرق و

آیا به دنبال یک شام خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خود هستید؟ پسته پلو با مرغ خامه اییک انتخاب عالی برای شما این غذا تجربه بی نظیری از طعم و عطر را برای شما به ارمغان می آورد. در این مقاله از مجله اکالاما به شما آموزش می دهیم که چگونه این غذای سنتی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پسته پلو با مرغ خامه ای

مواد لازم برای تهیه پسته پلو با مرغ خامه ای به شرح زیر است:

مغز پسته 1 فنجان
سینه مرغ 500 گرم
برنج 3 فنجان
آرد 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
خامه 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
زعفران دم کرده به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
آب به اندازه لازم

مراحل تهیه پسته پلو با مرغ خامه ای

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 50-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده کردن برنج

برنج را چند ساعت قبل از پخت بشویید و با مقداری آب خیس کنید.

مرحله دوم: تهیه پسته

پسته ها را در تابه مناسبی بریزید و بدون روغن برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند.

مرحله سوم: تهیه مرغ و پیاز

سینه مرغ را بشویید و گوشت آن را به قطعات کوچک برش دهید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

پیاز را بعد از شستن و پوست کندن نگینی خرد کنید.

پیاز ناگینی خرد شده را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

مرحله چهارم: تهیه سس خامه ای

آرد را در تابه بریزید و کره را به آن اضافه کنید.

چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس خامه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. می توانید مقدار خامه را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

سس آماده شده را به مرغ و پیاز اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ در سس جا بیفتد.

زمان پخت مرغ به اندازه قطعات و نوع مرغ بستگی دارد. مرغ باید کاملا پخته شود. برای طعم بهتر می توانید از کمی آبلیمو یا آب پرتقال در سس مرغ استفاده کنید.

دستور پخت مجلسی پلو با پسته

مرحله پنجم: پختن برنج

برنج را آبکش کرده و با مقداری روغن، زعفران دم کرده و نمک مخلوط کنید. سپس لایه به لایه با پسته تفت داده داخل قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا برنج بجوشد.

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

پس از آماده شدن برنج و مرغ خامه ای، آنها را در ظرف سرو قرار دهید.

برای تزیین پسته می توانید از خلال بادام، شاه توت، کشمش یا سبزیجات معطر استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید با مرغ خامه ای پسته پلو تهیه کنید و نوش جان کنید. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، به شما توصیه می کنیم طعم این غذای جالب و متفاوت را از دست ندهید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید