صفحه اصلی > غذای ایرانی : بیتی کباب ترکی; یک انتخاب عالی برای یک شام خانوادگی

بیتی کباب ترکی; یک انتخاب عالی برای یک شام خانوادگی

بیتی کباب ترکی یک انتخاب عالی برای یک شام خانوادگی

کباب بیتی یکی از پرطرفدارترین کباب های ترکی است که با مواد ساده و در دسترس تهیه می شود. این کباب با طعم فوق العاده ای که دارد یک انتخاب عالی برای مهمانی ها و مجالس شماست. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه بیت کباب ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه بیتی کباب به روش ترکی

مواد لازم برای تهیه بیتی کباب به روش ترکی به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
سیر 3 عشق
پیاز 2 عدد بزرگ
فلفل قرمز خشک 1 قاشق چای خوری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون به اندازه لازم
نمک، فلفل سیاه به اندازه لازم
نان لواش و پیاز و گوجه برای خدمت کردن

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه بیتی کباب به روش ترکی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کباب 20-30 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 4-5 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع یا تفریق ساده مقدار مواد را کم یا زیاد کنید و این کباب خوشمزه را در حجم های مختلف تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این کباب در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز و سیر

پیازها را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک رنده یا همزن پیازها را پوره و له کنید. پوره پیاز را در یک صافی کوچک بریزید و آن را آبکش کنید.

پیازهای آبکش شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

سیر را بشویید و پس از پوست کندن پوره کنید. پوره سیر را به پیاز اضافه کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن گوشت چرخ کرده و ادویه جات

گوشت چرخ کرده را به کاسه پیاز اضافه کنید. برای تهیه بیتی کباب از گوشت چرخ کرده با درصد چربی مناسب استفاده کنید تا کباب شما آبدار و خوشبو شود.

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره، پاپریکا، دارچین و نعناع خشک را به محتویات کاسه اضافه کنید و همه مواد را با دست خوب ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

می توانید با توجه به ذائقه خود از ادویه های مورد علاقه خود برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید.

مرحله سوم: فرم دادن به کباب

با کمک دست از مخلوط گوشت کباب هایی به اندازه دلخواه بردارید و به شکل بیضی در آورید.

مرحله چهارم: کباب ها را سرخ کنید

تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن زیتون در تابه بریزید. صبر کنید تا تابه خوب داغ شود.

کباب ها را در تابه بریزید و به مدت 5-7 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود، گریل کنید.

توجه داشته باشید برای اینکه کباب ها نرم و آبدار شوند آنها را زیاد سرخ نکنید.

نکات و ترفندهای تهیه بیتی کباب ترکی

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

کباب های آماده شده را مانند لقمه های درشت در نان لواش بپیچید. مقداری پیاز و گوجه فرنگی تازه روی آنها بچینید و لقمه ها را بپیچید.

قطعات را به دلخواه برش دهید و در ظرف سرو بچینید. بیتی کباب را می توان با برنج، سالاد شیرازی، ماست غلیظ و سبزیجات تازه سرو کرد.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. کباب بیتی با ترکیبی از گوشت نرم و آبدار، ادویه های معطر و نان لواش تازه طعمی بی نظیر دارد. با استفاده از روش فوق می توانید یک بیتی کباب خوشمزه و اصیل به روش ترکی نیز تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید