صفحه اصلی > هوش مصنوعی : دستیار هوش مصنوعی انویدیا به پلاگین کنترل اسپاتیفای و توییچ مجهز شد

دستیار هوش مصنوعی انویدیا به پلاگین کنترل اسپاتیفای و توییچ مجهز شد

دستیار هوش مصنوعی انویدیا به پلاگین کنترل اسپاتیفای و توییچ مجهز شد

انویدیا به‌تازگی دستیار هوش مصنوعی خود برای سیستم‌عامل ویندوز را به‌روزرسانی کرده و برخی قابلیت‌های جدید مانند پلاگین‌های اسپاتیفای و توییچ را به آن اضافه کرده است.

به گزارش ورج، این دستیار هوش مصنوعی که با نام G-Assist شناخته می‌شود سال گذشته به‌عنوان یک چت‌بات و با تمرکز روی بهبود بازی‌های رایانه‌ای عرضه شد، اما حالا پلاگین‌هایی به‌منظور استفاده از این دستیار هوشمند برای کنترل اسپاتیفای، چک‌کردن استریم‌های توییچ، بررسی وضعیت آب‌وهوا و بازار سهام دریافت کرده است.

دستیار هوش مصنوعی انویدیا حالا توانایی کنترل سرویس‌های مختلف را دارد

سرویس پلاگین معرفی‌شده برای G-Assist براساس ChatGPT ساخته شده و به توسعه‌دهندگان و علاقه‌مندان اجازه می‌دهد تا عملکردهای سفارشی را برای این دستیار هوش مصنوعی طرح‌ریزی کنند. G-Assist حالا می‌تواند به ابزارهای خارجی متصل شده و از APIها برای گسترش قابلیت‌های خود استفاده کند. در واقع انویدیا با این به‌روزرسانی جدید به دستیار هوش مصنوعی خود امکان کنترل بیشتر روی سرویس‌های مختلف را داده است.

انویدیا نمونه این پلاگین‌ها را در گیت‌هاب نیز منتشر کرده است. از جمله این پلاگین‌ها می‌توان به اسپاتیفای، جمینای، توییچ، تغییر نورپردازی RGB یا سرعت فن و چک‌کردن وضعیت آب‌وهوا و بازار سهام اشاره کرد.

این پلاگین‌ها به‌صورت محلی با استفاده از یک مدل زبانی کوچک در پردازشگرهای گرافیکی RTX انویدیا اجرا می‌شوند. همچنین توسعه‌دهندگان می‌توانند پلاگین‌های سفارشی خود را از طریق گیت‌هاب با سایرین به اشتراک بگذارند. دستیار G-Assist از یک مدل زبانی کوچک محلی استفاده می‌کند که برای عملکردهای خود و قابلیت‌های صوتی به فضایی حدوداً ۱۰ گیگابایتی نیاز دارد.

این دستیار هوش مصنوعی روی انواع پردازشگرهای گرافیکی انویدیا ازجمله RTX 30 تا RTX 50 قابلیت اجراشدن دارد، اما کاربران به کارتی با حداقل ۱۲ گیگابایت VRAM نیاز دارند.

اگر شما نیز علاقه‌مند به استفاده از G-Assist یا ساخت پلاگین هستید، این برنامه به‌عنوان بخشی از اپلیکیشن اصلی انویدیا برای ویندوز در دسترس است.

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

در آینده هر کسی رئیس یک شرکت هوش مصنوعی خواهد بود

مایکروسافت می‌گوید با پیوستن عامل‌های هوش مصنوعی به بازار کار، در آینده…

۱۴۰۴-۰۲-۰۶

OpenAI از نسخه سبک‌تر جستجوی عمیق با امکان دفعات استفاده بیشتر رونمایی کرد

شرکت OpenAI به‌تازگی از نسخه جدید قابلیت جستجوی عمیق در ChatGPT پرده‌برداری…

۱۴۰۴-۰۲-۰۶

یک ابرکامپیوتر هوش مصنوعی تا ۲۰۳۰ نیاز به ۹ نیروگاه هسته‌ای خواهد داشت

پژوهش جدید نشان می‌دهد که در صورت حفظ روند فعلی، ساخت یک…

۱۴۰۴-۰۲-۰۵

دیدگاهتان را بنویسید