صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه آش نذری نذری; با نکات طلایی

طرز تهیه آش نذری نذری; با نکات طلایی

2 طرز تهیه غذای بامیه با کشک ساده و خوشمزه

آش نش یکی از غذاهای پرطرفدار و خاص است که در ایام محرم و ماه مبارک رمضان به مقدار زیاد طبخ می شود و بین نیازمندان توزیع می شود. در ادامه با وبلاگ اکالا گوش به زنگ باشید طرز تهیه رشته نذری بیایید برای شما ثابت و خوشمزه توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش نذری 20 نفره

مواد لازم برای تهیه آش نذری 20 نفره به شرح زیر است:

نخود 400 گرم
لوبیا چیتی 800 گرم
عدس 1.2 کیلوگرم
خمیر 400 گرم
خاکستر سبزیجات 4 کیلوگرم
پیاز داغ 400 گرم
سیر داغ 400 گرم
میدان آشی 2 کیلوگرم
ارد 100 گرم
نعناع 100 گرم
نمک، کشک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه آش نذری 50 نفره

مواد لازم برای تهیه آش نذری برای 50 نفر به شرح زیر است:

نخود 1 کیلوگرم
لوبیا چیتی 2 کیلوگرم
عدس 3 کیلوگرم
خمیر 1 کیلوگرم
خاکستر سبزیجات 10 کیلوگرم
پیاز داغ 1 کیلوگرم
سیر داغ 1 کیلوگرم
میدان آشی 5 کیلوگرم
ارد 250 گرم
نعناع 250 گرم
نمک، کشک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه آش نذری 100 نفره

مواد لازم برای تهیه آش نذری 100 نفره به شرح زیر است:

نخود 2 کیلوگرم
لوبیا چیتی 4 کیلوگرم
عدس 6 کیلوگرم
خمیر 2 کیلوگرم
خاکستر سبزیجات 20 کیلوگرم
پیاز داغ 4 کیلوگرم
سیر داغ 4 کیلوگرم
میدان آشی 20 کیلوگرم
ارد 1 کیلوگرم
نعناع 1 کیلوگرم
نمک، کشک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

لطفا توجه داشته باشید که این مقادیر تقریبی هستند و ممکن است بسته به سلیقه و آداب و رسوم محلی شما متفاوت باشد. همچنین، تجربه خود و هر نیاز خاصی که ممکن است در آشپزی داشته باشید را در نظر بگیرید.

مراحل تهیه آش نذری نذری

در این قسمت طرز تهیه آش نذری را به صورت مرحله به مرحله بیان می کنیم:

مرحله اول: تهیه مواد اولیه

یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حبوباتی را که شسته و خیس کرده اید به ترتیب به آب در حال جوش اضافه کنید. این آب را از حالت جوش خارج می کند. پس درب قابلمه را بگذارید تا آب دوباره شروع به حباب زدن کند.

مراحل تهیه آش نذری نذری

مرحله دوم: پیاز، سیر و نعنا را سرخ کنید

2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه مناسبی بریزید. مقداری پیاز، سیر سرخ شده و نعناع را به ظرف اضافه کنید و بقیه را برای تزیین نگه دارید. آرد و ادویه ها را به این مخلوط اضافه کنید.

این مخلوط را به مدت 2 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه و آرد از بین برود.

مرحله سوم: اضافه کردن سبزیجات

وقتی آب داخل قابلمه دوباره به جوش آمد، سبزیجات سبز را اضافه کنید. اما قبل از آن مقداری نمک به آب اضافه کنید. شاید به خودتان بگویید دلیل این امر چیست؟ این کار از بازگشت رنگ سبزی به آب جلوگیری می کند و رنگ آن را ثابت نگه می دارد.

مرحله 4: رشته فرنگی را اضافه کنید و سوپ را بپزید

مواد آماده شده در تابه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را به مدت 20 دقیقه حرارت دهید.

وقتی آش کاملا سفت شد، رشته آش را به آن اضافه کنید. 20 دقیقه صبر کنید تا نودل بپزد.

در این مرحله بقیه مخلوط آرد و پیاز داغ را به آش اضافه کنید و کشک را با توجه به شوری آن به آش اضافه کنید.

پس از جا افتادن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید. بعد آش رشته پخته و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و روی آن را تزئین کنید.

نکات و ترفندهای درست کردن آش نذری

نکات و ترفندهای درست کردن آش نذری

در این قسمت به ترفندها و نکاتی که در پخت آش رشته نذری باید رعایت کرد می پردازیم. با ما بمان.

  • ظرفی که برای پخت نودل انتخاب می کنید ترجیحا باید بزرگتر از مقدار مواد اولیه باشد.
  • از آنجایی که رشته مقداری نمک دارد، مقدار نمک مصرفی در سوپ را کاهش دهید. اگر آش رشته شما شور است، می توانید یک سیب زمینی داخل سوپ بریزید تا نمک آن جذب شود.
  • جالب است بدانید که علت شل یا خمیری شدن رشته ها به گرما ارتباط مستقیم دارد. حرارت مناسب برای پخت سوپ باید تند و مستقیم باشد که از حالت خمیری و شل شدن سوپ و همچنین تغییر رنگ آن جلوگیری کند.
  • نخود و لوبیا را قبل از پختن 12 تا 24 ساعت در آب بشویید و خیس کنید. در این مدت 2 تا 3 بار آب را عوض کنید. این روش علاوه بر تسکین دل درد و نفخ احتمالی بعد از غذا، زمان پخت نخود و لوبیا را کاهش می دهد.
  • اگر می خواهید رنگ سبزی ها شفاف و تیره نباشد، بهتر است در حین پخت درب قابلمه را کاملا نبندید.
  • باید به میزان افزودن نعنا داغ به سوپ توجه کرد. زیرا وجود بیش از حد نعنا در داخل سوپ می تواند آن را تلخ کند.
  • افزودن آویشن برشته به مواد سوپ طعم و عطر بسیار مطبوعی به سوپ شما می دهد.
  • اگر به دنبال رشته فرنگی لعاب دار هستید; بهترین گزینه استفاده از اسفناج در سوپ است. برای لعاب دادن آش نذری از روش های دیگری مانند آرد و استفاده از ماش و ماش نیز می توان استفاده کرد.

ایده هایی برای تزیین نذری آش نذری در سال 1403

با ایده های تزیین آش نذری محرم، اربعین، رمضان یا هر مراسم دیگری همراه ما باشید.

تزیین آش نذری

تزیین ریسمان نذری 100 نفره

رشته نذری خوشمزه

رشته خاکستر و تزیین آن

با نخ به شکل گل تزئین کنید

رشته ها را با پیاز داغ، سیر و کشک تزیین کنید

رشته نذری خوشمزه با تزیین

تزیین ساده آش نذری

آش نذری و تزیین آن

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا با طرز تهیه آش نذری همراه با نکاتی که در پخت آن باید رعایت شود آشنا شدیم. چه راهکارهای دیگری برای پخت این سوپ خوشمزه و پرطرفدار دارید؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید