آش چغندر و شلغم مخصوص فصل پاییز است. این سوپ خوشمزه و مقوی را در این روزهای سرد پاییزی درست کنید تا بدنتان در برابر سرماخوردگی مقاوم شود. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش چغندر و شلغم را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه آش چغندر و شلغم ابتدا عدس و برنج و بلغور را بپزید و سپس شلغم و چغندر خرد شده را اضافه کنید. بعد از پختن مواد سبزی تفت داده شده و سیر را با نعنا اضافه کنید. در ادامه مقاله تمامی مراحل به طور کامل توضیح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه آش چغندر و شلغم
برای تهیه این سوپ مقوی برای 6 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
بلغور جو دوسر | 1 لیوان |
برنج | نیم پیمانه |
عدس | نیم پیمانه |
شلغم | 300 گرم |
چغندر | 1 عدد |
سبزیجات آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) | 500 گرم |
سیر | 6 عدد قرص |
زردچوبه | نصف قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
کشک | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوپ چغندر و شلغم
برای تهیه این سوپ خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله 1: مواد را آماده کنید
بلغور، عدس و برنج را بشویید و در قابلمه ای با آب به مقدار کافی بریزید تا بپزد.
سر و ته شلغم و چغندر را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله 2: مواد را با هم ترکیب کنید
بعد از پختن عدس و برنج، شلغم و چغندر را داخل قابلمه بریزید تا بپزد. بعد از نیم ساعت سبزیجات را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 3: سیر را سرخ کنید
سیرها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس در تابه کوچکی کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از یک دقیقه نعنا خشک را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر مواد را به سوپ اضافه کنید.
مرحله 4: کشک را اضافه کنید
پس از افزودن سیر و نعناع به سوپ، حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد. وقتی سوپ به غلظت دلخواه نزدیک شد، 2 قاشق کشک اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله نمک را بچشید تا در صورت نیاز به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه آش شلغم چغندر:
- اندازه شلغم و چغندر باید متوسط باشد زیرا سایزهای کوچک بافت نرم و لطیفی دارند و ممکن است در حین پخت له شوند.
- چغندر رنگ خاصی به سوپ می دهد که بنا به ذائقه شخصی می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
- برای اینکه آش خوب جا بیفتد و طعم مواد آزاد شود، بهتر است با حرارت ملایم بپزید.
- شلغم و چغندر را به اندازه های متوسط برش دهید تا در حین پخت له نشوند.
- برای قوام بیشتر آش می توانید مقدار بلغور را زیاد کنید یا کمی آرد سفید به آن اضافه کنید.
- این سوپ را می توانید با پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه آش چغندر و شلغم ما به شما آموزش دادیم این سوپ برای فصل سرد مناسب است و برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است پس پیشنهاد می کنیم در این روزهای گرم این سوپ خوشمزه را بپزید.
من لیلا هستم رشته تحصیلی من روزنامه نگاری است و همیشه از نوشتن لذت می برم، اینجا از دانش و تجربیاتم در زمینه های مختلف استفاده می کنم تا مطالب خوبی برای شما بنویسم. امیدوارم از خواندن آنها لذت ببرید.
گردآوری شده از مجله اکالا