صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه آش کشک به روش سنتی; سالم و خوشمزه

طرز تهیه آش کشک به روش سنتی; سالم و خوشمزه

طرز تهیه آش کشک به روش سنتی سالم و خوشمزه

آش کشک یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی با روش‌های مختلف و با مواد ساده‌ای مانند لوبیا، آش، کشک و ادویه طبخ می‌شود. در ادامه با وبلاگ اکالا منتظر دستور غذا باشید سوپ کشک برای شما توضیح دهد

مواد لازم برای تهیه آش کشک

مواد لازم برای تهیه آش کشک به شرح زیر است:

سبزیجات آش (جعفری، گشنیز، تره و اسفناج) نیم کیلو
کشک 1 کیلوگرم
نخود 1 فنجان
لوبیا 1 فنجان
برنج نیم دانه 1 فنجان
عدس نصف فنجان
بلغور گندم 1 سوم فنجان
بلغور جو دوسر 1 سوم فنجان
سیب زمینی 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 1 تا 2 قرص
ادویه 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق غذاخوری
نعناع 3 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه آش کشک

برای تهیه آش کشک به روش ستونی باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: خیساندن لوبیا

در مرحله اول حبوبات را از شب قبل خیس کنید. بلغور و نخود و لوبیا را با ۳ لیوان آب بجوشانید تا حدود ۲ تا ۳ ساعت بپزد.

نکته: بعد از به جوش آمدن آب، آب را کم کنید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا زودتر بپزد.

مرحله دوم: پختن سبزیجات و برنج

در قابلمه ای دیگر سبزی سبز، برنج شسته شده، سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس را با 2 لیوان آب گرم کنید تا بپزد.

مرحله سوم: کشک و لوبیا را اضافه کنید

بعد از این مرحله کشک را با 2 لیوان آب رقیق کرده و به همراه لوبیا و نخود و بلغور پخته شده به مخلوط عدس و برنج و سیب زمینی اضافه کنید.

بگذارید محتویات قابلمه ۱ ساعت دیگر روی حرارت بماند تا خوب جا بیفتد.

مرحله 4: پیاز داغ و سیر داغ را اضافه کنید

حالا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.

ادویه، زردچوبه، نعناع و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در پایان می توانید این مخلوط را داخل سوپ بریزید و هم بزنید. (مقداری از این مخلوط را برای تزئین کنار بگذارید)

نکات طلایی در تهیه آش کشک

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

در انتها سوپ را در ظرف سرو گذاشته و روی آن را با نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل کنید.

نکات طلایی در تهیه آش کشک

در این قسمت به نکات طلایی برای تهیه آش کشک اشاره می کنیم. با ما بمان.

  • از آنجایی که کشک شور است، حواستان به مقدار نمکی باشد که اضافه می کنید. بهتر است نمک را در پایان پخت تنظیم کنید. زیرا اگر در ابتدا نمک اضافه کنید، با تبخیر آب، ممکن است به مرور زمان سوپ شور شود.
  • هنگام پختن لوبیا و بلغور دقت کنید که زیاد نپزد و توجه داشته باشید که قبل از افزودن به سوپ حبوبات باید پخته شوند.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه آش کشک را به ساده ترین شکل ممکن توضیح دادیم. پیشنهاد می کنیم این سوپ خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید