صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه اسفناج پلو با هویج + نکات و تکنیک ها

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج + نکات و تکنیک ها

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج نکات و تکنیک

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت هستید، اسفناج پلو را با هویج امتحان کنید. این غذا در عین حال بسیار خوشمزه است. در این بخش از مجله اکالا برای آماده سازی با ما همراه باشید برنج اسفناج با هویج و با تمام نکات برای خوشمزه تر کردن آن آشنا شوید.

نگاهی گذرا به روش پخت

برای تهیه اسفناج پلو با هویج ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید. در این فاصله پیاز و گوشت را تفت داده و هویج را اضافه کرده و در آخر اسفناج را به همراه ادویه به مواد اضافه کنید. بعد از آن برنج آبکش شده را به همراه مواد گوشتی در قابلمه لایه لایه می کنیم و با بخارپز دم می کنیم. بعد از دم کشیدن اسفناج پلو آماده سرو است. برای خواندن طرز تهیه مرحله به مرحله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای اسفناج پلو با هویج

برنج 3 فنجان
گوشت چرخ کرده 150 گرم
اسفناج 300 گرم
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
زردچوبه به اندازه لازم
سیب زمینی یا نان (برای ته دیگ) به تعداد لازم
آب به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه اسفناج پلو با هویج

  • زمان آماده سازی: 2 ساعت
  • مناسب برای: 3 تا 4 نفر

مرحله اول: خیس کردن برنج

قبل از شروع به تهیه مواد میانی باید برنج را در آب با مقدار کمی نمک خیس کنید. این کار باعث می شود برنج زودتر بپزد و طعم بهتری پیدا کند.

مرحله دوم: تهیه مواد اولیه

پیاز را پوست گرفته و حلقه ای یا ورقه ای برش دهید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. اسفناج را هم خوب تمیز کرده و بشویید و در آخر خرد کنید.

مرحله سوم: تفت دادن مواد

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در مرحله بعد هویج را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر اسفناج را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.

مرحله 4: ادویه ها را اضافه کنید

در این مرحله می توانید ادویه ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: پختن برنج

برنج را آبکش کنید. برای این کار کافی است یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس برنج خیس شده را به آب در حال جوش اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.

مرحله ششم: دم کردن برنج

کف یک قابلمه مناسب را چرب کنید. سپس ته دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید. یک لایه برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. سپس یک لایه گوشت و اسفناج را روی برنج قرار دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد شما تمام شود. در قابلمه را بپوشانید و بگذارید 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.

مرحله هفتم: سرو اسفناج پلو با هویج

بعد از گذشت زمان دم، اسفناج پلو با هویج آماده سرو است. آن را در ظرف مورد نظر صاف کرده و با ماست، سالاد یا ترشی سرو کنید. بنوشید!

نکاتی برای خوشمزه تر کردن اسفناج پلو با هویج

نکاتی برای خوشمزه تر کردن اسفناج پلو با هویج

برای لذیذتر شدن اسفناج پلو با هویج به نکات زیر توجه کنید:

  • افزودن کمی زعفران دم کرده به برنج یا مواد میانی، عطر و طعم بی نظیری به پلو می دهد و آن را جشن می گیرد.
  • برای تهیه مواد میانی علاوه بر گوشت چرخ کرده می توانید از مرغ ریش ریش یا گوشت خورشتی نیز استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن برنج، آن را در حالی که زنده است کمی آبکش کنید. یعنی قبل از پخت کامل آبکش کنید.
  • استفاده از ادویه های مختلف مانند زیره، پودر چیلی، دارچین و … می تواند برنج اسفناج با هویج را خوشمزه تر کند.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه اسفناج پلو با هویج را آموزش دادیم. این غذای خوشمزه برای افرادی که به دنبال غذاهای متفاوت و مقوی هستند گزینه بسیار مناسبی است.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و وافل

کوفته سیب زمینی و هویج یک غذای ساده، بسیار پرطرفدار و خوشمزه…

۱۴۰۳-۰۹-۰۶

طرز تهیه ته دیگ ماست و زعفران + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

ماست و زعفران ته قابلمه یکی از خوشمزه ترین انواع تدیگ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۶

راز آشپزی باستانی؛ نان و غذای بره به سبک اشکانی

نان و غذای بره یکی از غذاهای تاریخی و باستانی ایرانی است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۵

دیدگاهتان را بنویسید