صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه اسفناج پلو; طعم اصیل ایرانی روی سفره شما

طرز تهیه اسفناج پلو; طعم اصیل ایرانی روی سفره شما

طرز تهیه اسفناج پلو طعم اصیل ایرانی روی سفره شما

برنج اسفناج یکی از غذاهای سنتی لذیذ و منحصربفرد است که به راحتی در منزل تهیه و سرو می شود. در ادامه با مجله اکالا منتظر این دستور غذا باشید غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده و برنج برای شما توضیح دهد

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

برای تهیه این غذای مقوی با اسفناج شما به مواد زیر نیاز دارید:

اسفناج 800 گرم
برنج 5 فنجان
گشنیز خرد شده 200 گرم
پیاز 5 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 400 گرم
سیر 4-6 دانه
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
ادویه پیلوی 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل تا حد لازم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده تا حد لازم
سیب زمینی برای ته دیگ

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه برنج اسفناج

مراحل تهیه اسفناج پلو به شرح زیر است:

مرحله اول: خیس کردن برنج

در ابتدا برنج را بشویید و در مقدار مناسب آب خیس کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت

3 عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

بعد از اینکه پیاز کمی سرخ شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

گوشت را مدام با نوک قاشق هم بزنید تا در حین سرخ شدن گوشت باز شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد و خامی آن خارج شد، ادویه ها را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.

برای خوش طعم شدن مخلوط گوشت، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با نصف پیمانه آب اضافه کنید.

پس از هم زدن، درب تابه را بپوشانید و بگذارید حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

دستور تهیه یک غذای خوشمزه با برنج و اسفناج

مرحله چهارم: تهیه اسفناج

در این فاصله اسفناج را آماده کنید. برای این کار ساقه های اسفناج را ریز خرد کنید و برگ های اسفناج را کمی درشت تر کنید.

در تابه ای دیگر دو عدد پیاز را تفت دهید تا روشن و طلایی شود.

بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شد، سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.

سپس اسفناج خرد شده را اضافه کرده و حدود 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.

توجه: تفت دادن زیاد اسفناج باعث تیره شدن آن و از دست دادن خواص خود می شود.

پس از گرم شدن اسفناج، تابه را خاموش کرده، گشنیز خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

گوشت چرخ کرده را از روی حرارت خاموش کنید. مخلوط اسفناج را به آن اضافه کنید، هم بزنید و این مخلوط را کنار بگذارید.

مرحله پنجم: پختن برنج

این پلو به صورت کتلت اما با روشی متفاوت درست می شود. برای این منظور برنج را با حدود 6-7 پیمانه آب (بسته به نوع برنج) و مقدار مناسب کره یا روغن و نمک گرم کنید.

اجازه دهید آب برنج مانند پخت کته تخلیه شود و تقریباً به مرحله دم کشیدن برسد.

در این مرحله که آب برنج کشیده شد، برنج را به جای جوشاندن از روی حرارت بردارید و مخلوط اسفناج و گوشت را به آن اضافه کنید.

برنج و اسفناج را به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

نکات و تکنیک های تهیه اسفناج پلو

مرحله ششم: برنج را دم پز کنید

کف قابلمه مورد نظر را کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری زعفران و مقداری کنجد به آن اضافه کنید.

سیب زمینی های ورقه شده را کف قابلمه قرار دهید. بعد از اینکه هر کدام را ته قابلمه گذاشتید، کمی آنها را برگردانید تا با زعفران آغشته شود و کمی نمک روی آنها بپاشید.

سپس مخلوط برنج را کف قابلمه های سیب زمینی بریزید و پلو را با حرارت ملایم بپزید.

بعد از دم کشیدن اسفناج پلو می توانید روی آن را با مقداری سس گوشت چرخ کرده و پیاز داغ تزیین کرده و سپس سرو کنید. بنوشید!

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه اسفناج پلو را برای شما توضیح داده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را برای یک وعده غذایی در منزل میل کنید ناهار یا شام را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید