یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است. این غذا با ترکیب جالبش طعم بسیار متفاوتی دارد. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه املت انار گیلانی تا با تمام عکس هایش به شما آموزش دهد.
نگاهی گذرا به روش پخت
ابتدا دانه های انار را جدا کنید. سپس پیاز و سیر را تفت دهید و ادویه و رب انار را به آن اضافه کنید. دانه های انار را به مواد اضافه کنید و بعد از پخت تخم مرغ ها را یکی یکی روی آن بشکنید تا ببندد. برای مطالعه مرحله به مرحله پخت مرغ انار به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم برای املت انار گیلانی
انار ترش | 3 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 قرص |
روغن یا کره | به اندازه لازم |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل املت انار گیلانی
- زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه
- مناسب برای: 2 تا 3 نفر
مرحله اول: تهیه انار
برای شروع پوست انارها را خوب بشویید و به چند قسمت تقسیم کنید. سپس دانه های انار را با دقت جدا کنید. فراموش نکنید که قسمت های سفید انار را کاملا از دانه ها جدا کنید تا طعم املت تلخ نشود.
مرحله دوم: پیاز و سیر را سرخ کنید
پیاز را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. کره یا روغن را در تابه داغ کنید. پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آن گرفته شود.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و پختن انار
فلفل سیاه، نمک و رب انار را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید. دانه های انار را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید انارها به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزند و نرم شوند.
مرحله 4: تخم مرغ را اضافه کنید
در این مرحله باید تخم مرغ ها را یکی یکی روی مخلوط انار بشکنید و اجازه دهید تخم مرغ ها آرام آرام ببندند.
مرحله پنجم: سرو املت انار
بعد از سفت شدن سفیده ها، تابه را از روی حرارت بردارید. املت انار را می توان با نان یا برنج قهوه ای سرو کرد. بنوشید!
املت انار در فر خوشمزه تر می شود
چند نکته طلایی برای خوشمزه تر کردن مرغ انار:
- ترشی انار نقش بسیار مهمی در طعم مرغ انار دارد. اگر اناری که دارید خیلی شیرین است می توانید کمی بیشتر رب انار اضافه کنید تا طعم ترش و دلچسبی به غذا بدهد.
- بهترین گزینه برای مرغ انار، انار ترش و شمال وحشی است. اگر به این نوع انار دسترسی ندارید می توانید از انار ترش معمولی استفاده کنید. فراموش نکنید که در این صورت باید از تعداد کمتری انار استفاده کنید زیرا انارهای معمولی بزرگتر هستند.
- حرارت باید ملایم باشد تا دانه های انار له نشوند و تخم مرغ ها خوب بپزند.
- اگر ترشی زیاد دوست ندارید می توانید مقدار رب انار را کم کنید یا حتی آن را حذف کنید.
- در صورت تمایل می توانید پیازها را به جای خرد کردن رنده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه املت انار گیلانی را به شما آموزش دادیم. این غذای ساده و خوشمزه که در گیلان و مازندران طرفداران زیادی دارد تجربه ای متفاوت از املت های معمولی است. پس اگر به دنبال یک صبحانه یا ناهار سریع و خوشمزه هستید، حتما این دستور را امتحان کنید.
من سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا هستم. من چندین سال است که این مسیر را با علاقه دنبال می کنم و سعی می کنم مهارت هایم را ارتقا دهم.
گردآوری شده از مجله اکالا