صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه انبه پلو; طعمی بهشتی از هند

طرز تهیه انبه پلو; طعمی بهشتی از هند

طرز تهیه انبه پلو طعمی بهشتی از هند

انبه پلو یک غذای خوش طعم هندی است که به دلیل طعم شیرین و ترش بی نظیر و رنگ های جذابش طرفداران زیادی در سراسر جهان پیدا کرده است. در این مقاله از برترین فا طرز تهیه انبه پلو ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه انبه پلو

مواد لازم برای تهیه انبه پلو به شرح زیر است:

برنج باسماتی 2 فنجان
انبه ی رسیده 2 عدد
پیاز خلال شده 1/2 فنجان
کشمش 1/4 فنجان
بادام زمینی ورقه شده 1/4 فنجان
روغن 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
نمک کافی
برگ بو 2 عدد
انجام دادن 2 عدد
میخک ها 3 عدد
چوب دارچین 1 عدد
اب 1/4 فنجان
شکر (اختیاری) 1/4 فنجان

مراحل تهیه انبه پلو

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این برنج 60-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این برنج در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده کردن برنج

برنج را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. سپس آب آن را بگیرید و در قابلمه ای با آب و نمک بجوشانید.

پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و برنج را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا برنج نیم پز شود.

بعد از نیم پز شدن برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: تهیه انبه

انبه ها را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. سپس گوشت انبه را به مکعب های کوچک برش دهید.

بهتر است از انبه رسیده و شیرین استفاده کنید. انبه نارس طعم ترش به غذا می دهد.

مرحله سوم: پیاز را سرخ کنید

در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

پیاز خلال شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

کشمش و بادام زمینی خلال شده را به پیاز اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

پودر زیره، پودر زنجبیل، پودر زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

برای طعم تندتر می توانید مقدار فلفل قرمز را به دلخواه افزایش دهید.

مرحله پنجم: پختن انبه

مکعب های انبه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا انبه ها کمی نرم شوند.

مرحله ششم: طعم دهنده

نمک، برگ بو، هل، میخک و چوب دارچین را به مواد اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله هفتم: پخت نهایی

برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط کنید. برای طعم و رنگ بهتر انبه پلو از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.

آب و شکر (در صورت تمایل) را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

در قابلمه را ببندید و 30 تا 25 دقیقه دیگر بپزید.

نکات و تکنیک های تهیه انبه پلو

مرحله هشتم: سرو انبه پلو

بعد از پختن انبه، پلو را در ظرف سرو بریزید و از خلال بادام، پسته و کشمش برای تزئین استفاده کنید.

برای تزیین می توانید از جعفری تازه خرد شده نیز استفاده کنید.

نکات و تکنیک های تهیه انبه پلو

در تهیه انبه پلو هندی به 4 نکته زیر توجه کنید:

  1. برای تهیه این غذا می توانید از انواع برنج استفاده کنید. اما برنج باسماتی به دلیل طعم بی نظیرش بهترین انتخاب برای انبه پلو است.
  2. در صورت تمایل می توانید از 1/2 پیمانه گشنیز خرد شده نیز در این غذا استفاده کنید.
  3. در این غذا می توانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
  4. اگر انبه شما ترش است، می توانید مقدار شکر را تا 1/2 فنجان افزایش دهید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید انبه پلو خوشمزه و بهشتی را تهیه کنید و نوش جان کنید. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، امتحان این غذا را فراموش نکنید. با کمی سلیقه می توانید انبه پلو را با طعم دلخواهتان درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید