صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه بامیه با گوجه و سیب زمینی; ساده و خوشمزه

طرز تهیه بامیه با گوجه و سیب زمینی; ساده و خوشمزه

طرز تهیه بامیه با گوجه و سیب زمینی ساده و

بامیه با گوجه فرنگی و سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با بامیه طبخ می شود. این غذا در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و می توان آن را با انواع نان سرو کرد. اگر به غذاهای بدون گوشت و گیاهی علاقه دارید، این غذا انتخاب مناسبی برای شماست.

ما امروز در این بخش هستیم وبلاگ آکالا یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین روش های تهیه غذای بامیه با گوجه فرنگی و سیب زمینی ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه غذای بامیه با گوجه فرنگی و سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه بامیه با گوجه فرنگی و سیب زمینی به شرح زیر است:

بامیه 400 گرم
سیر 2-3 قرص
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
یک پیاز 1 عدد
آب جوش 1/5 فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار مورد نظر
روغن کافی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 1 عدد

مراحل تهیه غذای بامیه با گوجه فرنگی و سیب زمینی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه این غذا 30-40 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در دسته آسان می باشد.

مرحله اول: تهیه بامیه

بامیه ها را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری آب بشویید. برای تهیه این غذا بهتر است از بامیه های ریز استفاده کنید.

پس از شستن، بامیه ها را در آبکش بریزید تا مقداری آب اضافی آن گرفته شود. حالا به کمک چاقو قسمت بالای بامیه را جدا کنید.

توجه داشته باشید که هنگام برش، چاقو بالاتر از بدنه بامیه باشد تا مواد چسبنده داخل بامیه خارج نشود.

همه بامیه ها را به همین ترتیب آماده کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را به قطعات کوچک برش دهید.

در ظرف مناسبی که قرار است غذا را در آن بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

صبر کنید تا روغن کمی داغ شود. پیازهای نگینی خرد شده را به روغن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: تهیه سیر و اضافه کردن ادویه جات

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک پرس سیر سیر را پوره کنید.

پوره سیر را به محتویات تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به محتویات تابه اضافه کنید و چند ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

مرحله چهارم: گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

گوجه فرنگی ها را شسته و با رنده، همزن یا خردکن پوره کنید.

در این مرحله ابتدا رب گوجه فرنگی را به محتویات تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا با هم مخلوط شوند سپس کمی زمان دهید تا آب گوجه فرنگی اضافی گرفته شود و پوره گوجه فرنگی کمی غلیظ شود.

مرحله پنجم: بامیه و آب جوش را اضافه کنید

بامیه ها را به محتویات تابه اضافه کنید. بامیه ها را به همراه سس در تابه برای چند دقیقه تفت دهید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

حالا آب جوش را به محتویات تابه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد داخل تابه به نقطه جوش برسند.

سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. 10-15 دقیقه زمان دهید تا بامیه ها بپزند.

نکات و تکنیک های تهیه غذای بامیه با گوجه فرنگی و سیب زمینی

مرحله ششم: تهیه و اضافه کردن سیب زمینی

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. سیب زمینی ها را با چاقو ریز خرد کنید.

سیب زمینی شیرین خرد شده را به محتویات تابه اضافه کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس درب تابه را ببندید و 15-20 دقیقه دیگر اجازه دهید تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله هفتم: چیدن چاشنی و سرو غذا

بعد از مدت زمان مشخص شده، آماده بودن محتویات تابه را بررسی کنید.

توجه داشته باشید که غذای شما باید نسبتا غلیظ باشد و آب زیادی نداشته باشد.

چاشنی را با مقداری نمک و آبلیمو تنظیم کنید. حرارت را خاموش کنید و غذای بامیه را در ظرف سرو بریزید.

برخی افراد برای تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده، تکه های گوشت و مرغ استفاده می کنند.

اگر علاقه مند به امتحان طعم های جدید هستید، به شما توصیه می کنیم طعم این غذا را از دست ندهید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و می توانید مانند روش بسیار ساده و کامل بالا این غذای جذاب را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید