بلدرچین با سس انار و زردآلوغذای خوشمزه و جشنی است که طعم ترش و شیرینی دارد و می تواند سفره های شما را تزئین کند. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه این غذا را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه بلدرچین با سس انار و زردآلو
مواد لازم برای تهیه بلدرچین با سس انار و زردآلو به شرح زیر است:
بلدرچین | 4 عدد |
یک پیاز | 1 قطعه بزرگ |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
زردآلو | 4 عدد |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
اب | 1 فنجان |
محلول زعفران | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
روغن زیتون | کافی |
مراحل تهیه بلدرچین با سس انار و زردآلو
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 60-90 دقیقه می باشد.
- میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه بلدرچین
بلدرچین ها را تمیز کرده و خوب بشویید. بلدرچین های شسته شده را در ظرف مناسبی با نمک، فلفل، زعفران و ادویه مورد علاقه خود مزه دار کنید.
این کار به بلدرچین ها کمک می کند تا خوش طعم تر و خوش طعم تر شوند. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید 30-60 دقیقه بماند.
سپس در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و بلدرچین ها را کاملا سرخ کنید.
این کار باعث می شود بلدرچین ها در پایان مرحله پخت سفت نشوند و طعم آن ها بهتر حفظ شود.
مرحله دوم: تهیه پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای
پیاز را خلال کنید و در قابلمه ای با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود.
فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا نگینی خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله سوم: تهیه سس
رب انار، آب، زعفران، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
اگر سس غلیظ تری می خواهید، می توانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: پخت بلدرچین
بلدرچین ها را روی مواد داخل قابلمه بچینید و روی قابلمه را بپوشانید. در ابتدای پخت حرارت را زیاد و سپس ملایم کنید.
حرارت زیاد باعث می شود سس زودتر غلیظ شود و زردآلو له شود.
به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا بلدرچین ها پخته و سس غلیظ شود.
مرحله پنجم: تهیه زردآلو
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته ها را جدا کنید. زردآلو ترش یا نارس بر طعم سس تاثیر می گذارد.
در 10 دقیقه آخر پخت، زردآلو را به سس اضافه کنید. این باعث می شود زردآلو طعم و شکل خود را حفظ کند.
بلدرچین ها را بعد از پخت با پلو زعفرانی یا برنج ساده یا نان سرو کنید. برای تزیین غذا می توانید از جعفری یا گشنیز خرد شده استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی را به خود جلب کرده است. با رعایت این نکات می توانید یک بلدرچین خوشمزه با سس انار و زردآلو تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصی تری به دنبال رویاهایم رفتم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نویسندگی و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا