صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خلال بادمجان; خوشمزه و جشن

طرز تهیه خلال بادمجان; خوشمزه و جشن

طرز تهیه خلال بادمجان خوشمزه و جشن

کتلت بادمجان یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که با ظاهر زیبا و طعم فوق العاده خود می تواند سفره های شما را تزئین کند. در این مقاله از وبلاگ اکالا طرز تهیه برش های بادمجان قالبی ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوفته بادمجان

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان بزرگ 6 عدد
لپه ها 1/2 فنجان
برنج 3/4 فنجان
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سبزیجات معطر (از جمله جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و پیازچه) 500 گرم
سیر تازه 5 قرص
پیاز متوسط 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه بادمجان

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این دلمه 2 الی 3 ساعت می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این دلمه در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده کردن بادمجان ها

بادمجان ها را پوست بگیرید و به ورقه های ضخیم برش دهید. روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن ها گرفته شود.

بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. در تابه ای روغن را داغ کرده و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

بادمجان های سرخ شده را روی صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

مرحله دوم: پخت لپه و برنج

لپه را از قبل خیس کنید و 30 دقیقه بپزید. برنج را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بپزید.

مرحله سوم: آماده کردن مواد برای کراست

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و به همراه سیر رنده شده به مواد دلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا طعم سبزیجات گرفته شود.

لپه و برنج پخته شده را به مواد دلمه اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: چیدن دلمه ها

گوجه فرنگی های ورقه شده را کف یک قابلمه مناسب قرار دهید.

بادمجان های سرخ شده را در ظرف قرار دهید و دیواره های قابلمه را با بادمجان ها بپوشانید.

حالا مواد دلمه را روی بادمجان ها بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید. بادمجان را روی مواد قرار دهید تا کاملا روی مواد بپوشد.

مراقب باشید بین بادمجان ها فضای خالی نباشد تا مواد میانی بادمجان ها بعد از پختن و هنگام چرخاندن بادمجان ها برای سرو نیفتد.

حالا به آرامی مقداری آب یا آب گوشت به قابلمه اضافه کنید تا روی بادمجان ها را بپوشاند.

مرحله پنجم: پختن دولما

در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم به مدت 1 تا 2 ساعت بپزید تا کوفته ها پخته شوند.

در 15 دقیقه آخر پخت می توانید مقداری سیب زمینی ریز و پوست گرفته به دلمه اضافه کنید.

نکات طلایی برای خوش طعم شدن کتلت بادمجان

مرحله ششم: سرو دلمه

بعد از پخت، کوفته ها را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند.

سپس برش ها را به آرامی در ظرف دلخواه بچینید و با جعفری و گشنیز تزئین کنید.

برش های بادمجان را گرم همراه با نان سرو کنید.

6 نکته طلایی برای خوش طعم شدن کتلت بادمجان

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه کوفته بادمجان اشاره می کنیم. با ما بمان.

  1. در این غذا می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ریحان یا ترخون استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید دلمه شما تندتر باشد، می توانید فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز را به مواد دلمه اضافه کنید.
  3. همچنین می توانید از زعفران دم کرده یا رب گوجه فرنگی برای طعم دادن بیشتر به دلمه استفاده کنید.
  4. از بادمجان های درشت استفاده کنید چون برای این غذا مناسب ترند.
  5. از گوشت چرخ کرده مخلوط با چربی مناسب استفاده کنید. گوشت گوسفند یا مخلوط گوشت گوسفند و گوساله طعم بهتری به دلمه می دهد.
  6. برای طعم و لعاب بیشتر هنگام تهیه دلمه از برنج ایرانی مانند هاشمی یا طارم استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید کتلت بادمجان را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این ظرف به دلیل شکل ظاهری بسیار شیک و زیبایی دارد. با کمی طعم و مزه می توانید بادمجان قالبی خود را با طعم دلخواهتان تهیه کنید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده; ساده و سریع

غذای گوجه فرنگی بادمجان با گوشت چرخ کرده ترکیبی از طعم ترش…

۱۴۰۳-۰۶-۲۶

ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در آشپزی است که…

۱۴۰۳-۰۶-۲۵

طرز تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل; معطر و خوش طعم

مرغ سماق با پودر زنجبیلترکیبی بی نظیر از طعم های سنتی دارد.…

۱۴۰۳-۰۶-۲۳

دیدگاهتان را بنویسید