بادمجان باغچه یکی از پیش غذا های پرطرفدار و پرطرفدار ایرانی است که با ظاهر زیبا و طعم دلپذیرش هر مهمانی را جذاب می کند. این غذا ترکیبی از بادمجان سرخ شده، گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر است که در یک باگت کوچک سرو می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه بادمجان قدم به قدم با نکات مهم برای شما توضیح می دهیم.
مواد لازم برای تهیه جوانه بادمجان
مواد لازم برای تهیه باکچه بادمجان به شرح زیر است:
بادمجان | 4 عدد |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
یک پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار مورد نظر |
روغن | کافی |
خلال دندان برای بستن جوانه | به تعداد لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل آماده سازی بادمجان
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این باکچه 35-45 دقیقه می باشد.
- میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه بادمجان
بادمجان ها را بشویید و به ورقه های نازک برش دهید.
سپس آنها را در آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.
بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را از آب خارج کرده و با دستمال آشپزخانه خشک کنید.
این گام بسیار مهم است؛ زیرا تلخی بادمجان طعم نهایی غذای شما را بدتر می کند.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر جعفری خرد شده را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
برای داشتن طعم های مختلف می توانید سبزیجات مورد علاقه خود مانند فلفل دلمه ای، قارچ و ذرت یا کمی دارچین و زنجبیل را به مواد میانی اضافه کنید.
برای پخت بهتر مواد میانی می توانید کمی آب اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بپزد.
مرحله سوم: بادمجان را سرخ کنید
بادمجان های خلال شده را در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله چهارم: بستن جوانه ها
هر برش بادمجان را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد میانی را روی آن بریزید.
سپس لبه های بادمجان را کنار هم جمع کرده و با خلال دندان در آن را ببندید تا شکل یک برگ کوچک به خود بگیرد.
برای فیکس کردن جوانه ها می توانید از خلال دندان های رنگی استفاده کنید تا علاوه بر اینکه جوانه ها حالت بهتری پیدا می کند زیبایی آن ها را دو چندان کند.
برای داشتن طعمی متفاوت می توانید در این مرحله از انواع پنیر مانند پنیر پیتزا یا پنیر گودا برای پرکردن کوفته ها استفاده کنید.
مرحله پنجم: سرو کردن
شاخه های بادمجان آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای یا سبزیجات تازه تزئین کنید.
این غذا را هم می توان به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سبک سرو کرد.
می توانید این مرغ را با مرغ تهیه کنید، به جای گوشت چرخ کرده از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
باکچه بادمجان یک پیش غذای جذاب است و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و مواد موجود در منزل آن را به روش های مختلف تهیه کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا