صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل; با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل; با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل با طعمی

آیا از خوردن مرغ ساده خسته شده اید؟ خوب، این بار مرغ را با رزماری و زنجبیل درست کنید. غذای مرغ با رزماری و زنجبیل نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه عطر بی نظیری نیز دارد. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و در کمترین زمان یک غذای خوشمزه و متفاوت سر سفره شما خواهد بود. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه غذای مرغ با رزماری و زنجبیل آموزش خواهیم داد

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل

برای تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل به مواد زیر نیاز است:

سینه مرغ 4 عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
آب پرتقال طبیعی 125 میلی لیتر
زنجبیل تازه رنده شده 3 قاشق چایخوری
پیاز نیمی از یک عدد
سیر 2 قرص
رزماری خشک 1 قاشق چای خوری
روغن کانولا 125 میلی لیتر
آب پرتقال برای تهیه سس 1 فنجان
عسل 1/4 فنجان

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل

طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل بسیار ساده است و شامل مراحل زیر می باشد:

مرحله اول: تهیه مرغ

برای تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل ابتدا سینه های مرغ را خوب بشویید و چربی اضافی آنها را بردارید.

مرحله دوم: مرغ را چاشنی کنید

پس از برداشتن چربی اضافی از مرغ، تکه های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس نمک، فلفل، 125 میلی لیتر آب پرتقال طبیعی، 2 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده، 1 قاشق چایخوری رزماری خشک و 125 میلی لیتر روغن کانولا را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس نصف یک عدد پیاز و دو حبه سیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن همه مواد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل 3 ساعت و حداکثر 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا طعم دار شود.

مرحله سوم: فر را گرم کنید

بعد از طعم دار شدن مرغ ها فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید کاملا گرم شود. گرم کردن فر به پخت یکنواخت مرغ کمک می کند. پس این مرحله را نادیده نگیرید.

مرحله چهارم: درست کردن سس

برای تهیه سس مخصوص، ابتدا 1 فنجان آب پرتقال تازه را با ¼ فنجان عسل طبیعی و 1 قاشق چایخوری زنجبیل در ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و عسل کاملا حل شود. بعد از اینکه مخلوط به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس چند دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود.

نکته: مدت زمان پخت سس به غلظت دلخواه شما بستگی دارد. هر چه زمان پخت بیشتر باشد سس غلیظ تر می شود.

مرغ را با رزماری و زنجبیل سرو کنید

مرحله پنجم: پختن مرغ

بعد از داغ شدن فر، تکه های مرغ را در ظرف فر قرار دهید. سپس ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت هر 5 دقیقه یکبار با استفاده از برس آشپزی مقدار کمی سس را به طور یکنواخت روی سطح جوجه ها بمالید.

مرحله ششم: سرو غذای مرغ با رزماری و زنجبیل

بعد از اینکه مرغ ها پخته و طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید. سپس مرغ ها را با سس مخصوصی که از قبل آماده کرده اید سرو کنید. حالا ظرف مرغ رزماری و زنجبیل آماده خوردن است. عمرت را بنوش!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل را توضیح دادیم. با این دستور ساده می توانید یک غذای خوشمزه و سالم درست کنید. مطمئن باشید طعم بی نظیر این مرغ هم کودکان و هم بزرگسالان را به وجد خواهد آورد. پس منتظر چی هستی؟ همین الان شروع کنید!

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید