خورش سیب گلاب به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیری که دارد برای مهمانی ها و مجالس خانوادگی بسیار مناسب است. در این مقاله از وبلاگ اکالا طرز تهیه خورش سیب گلاب ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش سیب گلاب
مواد لازم برای تهیه خورش سیب گلاب به شرح زیر است:
گوشت ران بره | 200 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
سیب گل رز | 3 عدد |
آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
شیره خرما یا انگور | 1/2 فنجان |
پیاز داغ | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | تا حد لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه خورش سیب گلاب
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 50-40 دقیقه می باشد
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه سیب گلاب
سیب های گل رز را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
برای طعم بهتر می توانید از سیب های گلاب بزرگتر استفاده کنید و آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت و پیاز
بعد از شستن و پوست کندن پیاز، آن را ریز خرد کنید. در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
پیازهای گرانبها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
گوشت را به قطعات کوچک برش دهید.
گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی گوشت گرفته شود.
ادویه ها را در این مرحله به گوشت اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر آنها آزاد شود.
مرحله سوم: پختن گوشت
به محتویات قابلمه آب اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا محتویات به نقطه جوش برسد.
سپس حرارت را کم کنید و 30-40 دقیقه اجازه دهید تا گوشت بپزد.
مرحله 4: سیب گلاب، شیره خرما و سرکه را اضافه کنید
پس از پخته شدن گوشت، سیب های گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
شیره خرما و سرکه را به خورش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
به جای شیره خرما می توانید از شیره انگور یا شکر نیز استفاده کنید. اگر دوست دارید خورش ترش بیشتری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را بیشتر کنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن زعفران و لعاب دادن به خورش
برای رنگ بهتر خورش می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
اجازه دهید خورش به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا سیب ها نرم شوند.
آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کنید و به خورش اضافه کنید تا غلیظ شود.
مرحله ششم: سرو و تزیین خورش
خورش سیب گلاب آماده شده را با برنج سفید سرو کنید. برای تزیین خورش می توانید از برگ نعناع استفاده کنید.
خورش سیب گلاب را می توانید در ماه رمضان برای ناهار، شام یا حتی به عنوان صبحانه میل کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید یک خورش سیب خوشمزه و اصیل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به آشپزی قرار گیرد و بتوانید این خورش جذاب را طبق روش ساده و آسان فوق تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا