خورش نخود یکی از جذاب ترین خورش های بهاری است که طرفداران زیادی دارد. همانطور که از نام این خورش مشخص است نخودفرنگی یکی از مواد اصلی آن است. خورش نخود با مرغ نیز طعم بسیار جذاب و متفاوتی دارد که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و برای روزهایی که زمان کافی برای طبخ ندارید انتخابی عالی است.
ما امروز در این بخش هستیم وبلاگ آکالا یکی از کامل ترین و خوشمزه ترین روش های تهیه خورش نخود با مرغ مرحله به مرحله همراه با ذکر تمامی نکاتی که در تهیه این خورش باید بدانید را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.
مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی
مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی به شرح زیر است:
نخود فرنگی | 100 گرم |
یک پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 قرص |
سینه مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار مورد نظر |
روغن | کافی |
آب جوش | 1 فنجان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | به مقدار مورد نظر |
مراحل تهیه خورش نخود با مرغ
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه این خورش 30-40 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: طعم دادن به مرغ
سینه مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
حالا با کمک چاقو گوشت مرغ را به اندازه های یکسان و دلخواه به صورت مکعبی برش دهید. تکه های گوشت مرغ را در ظرف مناسبی بریزید.
مقداری محلول زعفران، نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا گوشت مرغ به خوبی با مواد فوق آغشته و طعم دار شود.
روی ظرف را بپوشانید و مراحل بعدی را آماده کنید.
مرحله دوم: تهیه پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
در قابلمه مناسبی که قصد پخت خورش را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله سوم: تهیه سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا پرس سیر آن را پوره کنید.
پوره سیر را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن گوشت مرغ
گوشت مرغ مزه دار شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود و مرغ طلایی و برشته شود.
مرحله پنجم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله ششم: اضافه کردن آب و پخت اولیه خورش
آب جوش را به محتویات خورش اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا مواد داخل قابلمه به نقطه جوش برسد.
سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. 10 تا 15 دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد و نرم شود.
مرحله هفتم: نخود سبز را اضافه کنید
نخود سبز را از غلاف خارج کرده و در ظرفی آب بریزید. بعد از شستن، نخود سبز را به محتویات خورش اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. دوباره درب قابلمه را ببندید و 10 تا 15 دقیقه دیگر فرصت دهید تا نخود سبز بپزد و خورش شما لعاب دهد.
مرحله هشتم: چیدن چاشنی و سرو غذا
بعد از اینکه محتویات خورش پخته شد، خورش را با کمی نمک مزه دار کنید. سپس حرارت را خاموش کرده و خورش را در ظرف سرو بریزید.
خورش نخود فرنگی با مرغ جذاب شما آماده خوردن است. این خورش را می توانید با پلو یا کته میل کنید.
برای تهیه این خورش می توانید از گوشت مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید، فقط باید زمان پخت را کمی افزایش دهید.
امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و مانند روش بسیار ساده و کامل فوق این غذای جذاب را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. .
اگر شما هم از ترفندهایی در تهیه این خورش استفاده می کنید که آن را خوشمزه تر می کند، خوشحال می شویم آن نکات و ترفندها را در قسمت نظرات همین مقاله به اشتراک بگذارید. مجله آشپزی Ekala را با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نویسندگی و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا