صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش گردو و زردآلو (طعم بهشتی برای نهار)

طرز تهیه خورش گردو و زردآلو (طعم بهشتی برای نهار)

طرز تهیه خورش گردو و زردآلو طعم بهشتی برای نهار

خورش گردو و زردآلو یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است که با ترکیبی از گوشت، گردو، زردآلو و ادویه های معطر طعمی بی نظیر به غذا می دهد. این خورش را معمولا در تابستان و پاییز که زردآلو تازه در دسترس است تهیه می کنند. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه خورش گردو و زردآلو ما آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش گردو و زردآلو

مواد لازم برای تهیه خورش گردو و زردآلو به شرح زیر است:

گوشت گوسفند یا گوساله (ران یا شانه سرد) 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
زردآلو خشک 200 گرم
گردو 150 گرم
زعفران دم کرده به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه خورش گردو و زردآلو

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 60-90 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی گوشت

گوشت را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

آن را به قطعات متوسط ​​برش دهید.

مرحله دوم: گوشت را سرخ کنید

پیاز را پس از شستن و پوست کندن به قطعات کوچک خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

مرحله 4: آب را اضافه کنید

آب را به گوشت اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد و اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا گوشت کاملا بپزد و خورش جا بیفتد.

مرحله پنجم: تهیه زردآلو و گردو

زردآلوهای خشک را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس کنید. سپس زردآلوها را از آب خارج کرده و خرد کنید. گردو را نیز خرد کنید.

یک دستور خوشمزه با گردو و زردآلو

مرحله 6: زردآلو و گردو را اضافه کنید

زردآلو و گردو خرد شده را به گوشت اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر تفت دهید تا گوشت کاملا بپزد و خورش جا بیفتد.

برای طعم بهتر از گردوی تازه استفاده کنید.

مرحله هفتم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و زعفران

رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید تا خورش جا بیفتد و طلایی شود.

خورش گردو و زردآلو را با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید. برای تزیین می توانید از کشمش، شاه توت یا گردو استفاده کنید.

این خورش را می توانید با سبزیجات پخته مانند کدو سبز، بادمجان یا سیب زمینی سرو کنید.

نکات طلایی در تهیه خورش زردآلو و گردو

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه این خورش تابستانی خوشمزه اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این خورش می توانید از گوشت بره یا گوساله استفاده کنید. بهترین قسمت این خورش ران یا سرد است.
  • می توانید از زردآلو خشک یا تازه استفاده کنید. اگر از زردآلو تازه استفاده می کنید، آن را به مدت 5 دقیقه در آب جوش خیس کنید تا نرم شود.
  • می توانید از ادویه های دیگر مانند زنجبیل، هل یا میخک نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه خورش غلیظتر می توانید مقداری آرد گندم را در کمی آب حل کنید و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید.

با رعایت این نکات می توانید یک خورش گردو و زردآلو خوشمزه و اصیل تهیه کنید که از خوردن آن لذت خواهید برد.

نکات طلایی در تهیه خورش زردآلو و گردو

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این خورش متفاوت و جذاب را به روش ساده و کامل فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر از ترفندها و تکنیک هایی در تهیه خورش زردآلو و گردو استفاده می کنید که خورش را خوشمزه تر و بهتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده; ساده و سریع

غذای گوجه فرنگی بادمجان با گوشت چرخ کرده ترکیبی از طعم ترش…

۱۴۰۳-۰۶-۲۶

ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در آشپزی است که…

۱۴۰۳-۰۶-۲۵

طرز تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل; معطر و خوش طعم

مرغ سماق با پودر زنجبیلترکیبی بی نظیر از طعم های سنتی دارد.…

۱۴۰۳-۰۶-۲۳

دیدگاهتان را بنویسید