صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج; مغذی و سالم

طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج; مغذی و سالم

طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج مغذی و سالم

بیشتر مردم از گل کلم فقط برای تهیه نمک و ترشی استفاده می کنند در حالی که گل کلم را می توان در بسیاری از غذاها استفاده کرد که یکی از آنها خورش است. خورش گل کلم و اسفناج یکی از خورش های خوشمزه ای است که افراد کمی در رژیم غذایی خود دارند. این خورش را می توان بدون مرغ و گوشت درست کرد که می تواند یکی از مقوی ترین و مقوی ترین وعده های غذایی گیاهخواران باشد. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم و اسفناج

برای تهیه این خورش خوشمزه برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم یک کیلوگرم
گوشت گوسفند 300 گرم
اسفناج 300 گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک قطعه متوسط
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
زعفران به دلخواه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه تا حد لازم
روغن تا حد لازم

طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج

طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج

برای تهیه خورش گل کلم و اسفناج باید مراحل زیر را انجام دهید:

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. کمی زردچوبه به آن ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا طلایی شوند.

مرحله دوم: گوشت را سرخ کنید

بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت خلال شده را به همراه فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از تغییر رنگ گوشت 3 لیوان آب به همراه چوب دارچین اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت حدود 2 ساعت بپزد.

مرحله سوم: رب را سرخ کنید

در تابه ای کوچک کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. تفت دادن رب باعث خوشرنگ شدن خورش می شود.

طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج

مرحله چهارم: گل کلم و اسفناج را سرخ کنید

گل کلم را به قطعات کوچک برش دهید و به مدت 15 دقیقه در تابه تفت دهید. در 5 دقیقه آخر تفت دادن گل کلم، اسفناج را به آن اضافه کنید.

مرحله 5: مواد را با هم ترکیب کنید

بعد از پختن گوشت، رب تفت داده شده را به همراه نمک اضافه کنید. سپس آبلیمو، گل کلم، اسفناج و زعفران آب شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید خورش به مدت 15 دقیقه بجوشد.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خورش گل کلم با اسفناج ما به شما آموزش دادیم اگر رژیم گیاهخواری دارید، حتما این غذا را بدون گوشت در برنامه غذایی خود به عنوان یک وعده غذایی غنی با ارزش غذایی بالا تهیه کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه سوپ برگ چغندر; سنتی، خوشمزه و مقوی

سوپ چغندر یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است و به…

۱۴۰۳-۰۸-۲۲

طرز تهیه آبگوشت اسفناج; قوی و معتبر

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه…

۱۴۰۳-۰۸-۲۰

طرز تهیه سوپ ترش به روش کردی; با انواع میوه های خشک

آیا تا به حال طعم اصیل آش ترش کردستان را چشیده اید؟…

۱۴۰۳-۰۸-۱۹

دیدگاهتان را بنویسید