بیشتر مردم از گل کلم فقط برای تهیه نمک و ترشی استفاده می کنند در حالی که گل کلم را می توان در بسیاری از غذاها استفاده کرد که یکی از آنها خورش است. خورش گل کلم و اسفناج یکی از خورش های خوشمزه ای است که افراد کمی در رژیم غذایی خود دارند. این خورش را می توان بدون مرغ و گوشت درست کرد که می تواند یکی از مقوی ترین و مقوی ترین وعده های غذایی گیاهخواران باشد. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم و اسفناج
برای تهیه این خورش خوشمزه برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
گل کلم | یک کیلوگرم |
گوشت گوسفند | 300 گرم |
اسفناج | 300 گرم |
پیاز | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | یک قطعه متوسط |
آب لیمو | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران | به دلخواه |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | تا حد لازم |
روغن | تا حد لازم |
طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج
برای تهیه خورش گل کلم و اسفناج باید مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: پیاز را سرخ کنید
ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. کمی زردچوبه به آن ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا طلایی شوند.
مرحله دوم: گوشت را سرخ کنید
بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت خلال شده را به همراه فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از تغییر رنگ گوشت 3 لیوان آب به همراه چوب دارچین اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت حدود 2 ساعت بپزد.
مرحله سوم: رب را سرخ کنید
در تابه ای کوچک کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. تفت دادن رب باعث خوشرنگ شدن خورش می شود.
مرحله چهارم: گل کلم و اسفناج را سرخ کنید
گل کلم را به قطعات کوچک برش دهید و به مدت 15 دقیقه در تابه تفت دهید. در 5 دقیقه آخر تفت دادن گل کلم، اسفناج را به آن اضافه کنید.
مرحله 5: مواد را با هم ترکیب کنید
بعد از پختن گوشت، رب تفت داده شده را به همراه نمک اضافه کنید. سپس آبلیمو، گل کلم، اسفناج و زعفران آب شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید خورش به مدت 15 دقیقه بجوشد.
در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خورش گل کلم با اسفناج ما به شما آموزش دادیم اگر رژیم گیاهخواری دارید، حتما این غذا را بدون گوشت در برنامه غذایی خود به عنوان یک وعده غذایی غنی با ارزش غذایی بالا تهیه کنید.
من لیلا هستم رشته تحصیلی من روزنامه نگاری است و همیشه از نوشتن لذت می برم، اینجا از دانش و تجربیاتم در زمینه های مختلف استفاده می کنم تا مطالب خوبی برای شما بنویسم. امیدوارم از خواندن آنها لذت ببرید.
گردآوری شده از مجله اکالا