آیا به دنبال یک غذای سالم، خوشمزه و آسان هستید؟ اجاره کننده کدو سبز پیشنهاد امروز ما به شماست. کدو حلوایی موجور یکی از محبوب ترین غذاهای ترکی است که با کدو سبز، پیاز، سیر و ادویه های خوشمزه تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه اجاره دهنده کدو سبز ما به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رشته کدو سبز
مواد لازم برای تهیه کدو سبز به شرح زیر است:
کدو سبز | 2 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد نان | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
سیر | 1-2 قرص |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا | هرچقدر دوست داری |
جعفری خرد شده | برای تزئین |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه اجاره کدو سبز
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 30-20 دقیقه می باشد.
- میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای 1 الی 2 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه کدو حلوایی و پیاز
کدو سبز را بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید. کدوها را با کمک رنده، همزن یا خردکن پوره کرده و خرد کنید.
کدوهای رنده شده را در یک صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. برای تهیه موجور بهتر است از کدو سبز تازه و سفت استفاده کنید.
کدوهای آبکش شده را در ظرف مناسبی بریزید و به سراغ پیازها بروید.
به همین ترتیب پیاز را بشویید، پوست بگیرید، رنده کنید و آب بگیرید. پیاز آبکش شده را به کدو تنبل اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن ادویه، تخم مرغ و آرد نان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد سوخاری را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
برای طعم بهتر مجور می توانید از سایر ادویه های دلخواه مانند آویشن یا زیره استفاده کنید. اگر دوست دارید موژورتان تندتر باشد، می توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
مرحله سوم: آبلیمو و سیر را اضافه کنید
سیر را بشویید و پوست بگیرید. سیر را با کمک رنده یا سیر له کن پوره کرده و له کنید.
پوره سیر را به محتویات مواد اضافه کنید.
در این مرحله آب لیموی تازه را به ماده اصلی اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
مرحله 4: کدو سبز را سرخ کنید
یک تابه تفلون یا نچسب مناسب انتخاب کنید و آن را گرم کنید.
مقداری روغن مایع یا روغن زیتون در تابه بریزید و زمان دهید تا روغن کمی گرم شود.
با قاشق یا دست خود به مقدار مساوی از مخلوط را بردارید و آن را در دست خود شکل دهید.
مژورها را در روغن مانند رب کاکائو یا کتلت سرخ کنید. بعد از طلایی شدن یک طرف آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی و برشته شود.
مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا
بعد از سرخ شدن، زولبیا را روی کاغذ روغنی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
آنها را در ظرف سرو بچینید، با لیمو و گوجه فرنگی تزئین کنید و با انواع نان یا برنج بخورید.
می توانید کدو حلوایی را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی میل کنید.
برای طعمی متفاوت می توانید از فلفل دلمه ای رنگی، هویج، سیب زمینی و بادمجان نیز در تهیه این مجور استفاده کنید. کدو حلوایی یک غذای بسیار سالم و مغذی و سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.
این غذا به دلیل طعم لذیذ و طرز تهیه آسان یکی از غذاهای پرطرفدار است. شما با انجام مراحل ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید یک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا