صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سماق پلو با باربیکیو تابه ای; اصلی و شیک

طرز تهیه سماق پلو با باربیکیو تابه ای; اصلی و شیک

طرز تهیه سماق پلو با باربیکیو تابه ای اصلی و

سومک پلو یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و طبخ آن با آن همراه است باربیکیو تابه ترکیبی بی نظیر است که بدون شک طعمی به یاد ماندنی از خود به جا خواهد گذاشت. در ادامه با وبلاگ اکالا منتظر دستور غذا باشید سومک پلو با کباب تابه ای برای شما توضیح دهد

مواد لازم برای تهیه سماق پلو

مواد لازم برای تهیه سماق پلو به شرح زیر است:

برنج ایرانی 4 فنجان
بالم لب 1/2 فنجان
سماق 4-5 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
یک پیاز 1 قطعه بزرگ
گوشت چرخ کرده 600 گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم

مراحل تهیه سماق پلو با گریل تابه ای

مراحل تهیه سماق پلو با کباب در قابلمه یا تابه به شرح زیر است:

مرحله اول: خیس کردن برنج

ابتدا برنج را شسته و با مقدار مناسب آب همراه با 1 پیمانه نمک خیس کنید.

مرحله دوم: تهیه پیاز و فلفل دلمه ای

برای تهیه مواد کباب پیاز را رنده کرده و در دست فشار دهید تا آب آن گرفته شود. (آب پیاز را برای استفاده در مراحل بعدی نگه دارید)

فلفل دلمه ای را رنده کنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن گوشت چرخ کرده با مواد دیگر

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. می توانید از مخلوط گوسفند چرخ کرده برای چربی بیشتر و با گوشت چرخ کرده برای طعم بهتر استفاده کنید.

طرز تهیه پلو شاه عباسی یک ناهار اصیل و خوشمزه

سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر است را به مخلوط فوق اضافه کنید. 1 قاشق چایخوری سماق به مواد اضافه کنید تا کباب خوشمزه تری داشته باشید.

مرحله چهارم: ورز دادن مواد

مواد را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و مخلوط شوند. سپس روی مواد را بپوشانید و در محیط خنک یا در یخچال حداقل 1 ساعت استراحت دهید تا عطر پیاز و ادویه به گوشت برود.

مرحله پنجم: آرد نخودچی را اضافه کنید

بعد از این مدت ۱ قاشق آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود. در این مرحله نیازی به استراحت مجدد مواد نیست و می توانید کباب را تهیه کنید.

مرحله ششم: تهیه کباب

برای این کار یک تکه گوشت به اندازه یک گردو بردارید و در دست بغلتانید تا دایره ای شود و سپس کمی فشار دهید تا پهن شود. تمام گوشت ها را به این ترتیب آماده کرده و در یک تابه نچسب قرار دهید.

دستور تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با سماق

مرحله هفتم: پختن کباب

بعد از فرم دادن به تمام گوشت ها، تابه را روشن کنید. سپس کره را به اندازه یک حبه قند برش داده و بین کباب ها قرار دهید.

حالا آب پیاز را به همراه 1/4 پیمانه آب داخل تابه بریزید و اجازه دهید گوشت در کره با حرارت ملایم بپزد و آب آن را بگیرید.

حرارت باید کم باشد؛ زیرا در این مرحله گوشت نباید سرخ شود.

مرحله هشتم: افزودن زعفران

بعد از حدود 5 دقیقه 1 تا 2 قاشق زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید تا هر دو کباب ها رنگ خوبی بگیرند و عطر بهتری بگیرند.

در این مرحله اجازه دهید کباب ها با زعفران 15 دقیقه دیگر بپزند. سپس به آرامی تابه را کج کرده و با قاشق آب را از کباب ها جدا کنید تا از این آب برای داخل پلو استفاده کنید.

مرحله نهم: کباب ها را سرخ کنید

حالا کمی دیگر کره به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا دو طرف کباب ها خوب سرخ شوند.

بعد از سرخ شدن آنها را از ماهیتابه خارج کرده و شروع به تهیه برنج کنید.

مرحله 10: برنج را آبکش کنید

حالا نصف قابلمه متوسط ​​را با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و برنج آماده آبکشی شود. برای آزمایش، یک دانه برنج را بین انگشتان خود فشار دهید. اگر اطراف آن کمی نرم و هسته آن کمی سفت است، به این معنی است که برنج آماده آبکشی است و آن را آبکشی کنید.

مراحل تهیه سماق پلو با گریل تابه ای

مرحله یازدهم: برنج را بخارپز کنید

بعد از آبکشی برنج، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. سپس نان یا سیب زمینی را کف قابلمه قرار دهید.

۱ قاشق برنج کف قابلمه بریزید و حدود ۱ قاشق غذاخوری را در ظرفی بریزید و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید و کنار بگذارید.

2 لیوان برنج را در ظرفی بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ شود. سپس 1 قاشق چایخوری سماق را روی برنج داخل قابلمه بپاشید. البته میزان سماق سلیقه ای است و می توانید کم و بیش از آن استفاده کنید.

سپس مقدار کمی برنج زعفرانی بریزید و مقداری کباب روی برنج بچینید و سپس مقداری سماق روی کباب ها بپاشید تا خوش طعم تر شوند.

سپس ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از کره کباب جدا شده را روی برنج بریزید و یک لایه دیگر برنج بریزید و کباب ها را بچینید و روی برنج و کباب ها را سماق بپاشید. در این مرحله یک لایه از برنج شما می تواند برنج رنگی باشد که با آب لبو قرمز شده است.

این کار را بعد از اتمام برنج، زعفران، برنج رنگی با لبو، کباب، سماق و برنج ساده تکرار کنید.

در آخر روی برنج سوراخ هایی ایجاد کنید تا بهتر دم بکشد. سپس بگذارید دم بکشد و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و دم بکشد.

مرحله آخر: سرو سماق پلو

برای خوش طعم شدن این غذا پیشنهاد می کنیم مقداری گوجه فرنگی را کباب کنید تا غذای شما عطر و طعم کباب بازار را بگیرد. در آخر سماق پلو خوشمزه و معطر را با برنج زعفرانی و گوجه کبابی سرو کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه سومک پلو با گریل تابه ای را برای شما توضیح داده ایم. این غذا برای ناهار یا شام درست کنید و از آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید