صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

طرز تهیه دلمه با سس مخصوص + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است که می توانید آن را به راحتی در منزل با مواد ساده و در دسترس تهیه کنید. این سوپ بسیار مقوی و مفید برای بدن است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه سوپ اسفناج را به همراه تمام نکات مهمی که هنگام تهیه آن باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.

نگاهی گذرا به روش پخت

ابتدا اسفناج را تمیز کرده و برگ های زرد و ساقه های ضخیم آن را جدا کرده و پس از شستن آن را خرد کنید. پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا عطر مطبوعی ایجاد شود. هویج و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس آب یا آب مرغ را بریزید و بگذارید مواد به آرامی بپزند.

آرد را با ادویه در روغن تفت دهید و به سوپ اضافه کنید تا قوام مناسبی پیدا کند. در پایان این سوپ خوشمزه را با کمی خامه، سبزی تازه یا نعناع تزیین کرده و با نان تازه میل کنید. در مقاله بعدی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج

اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 قرص
سیب زمینی 2 عدد
هویج 2 عدد
روغن زیتون یا کره 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ 6 فنجان
نمک تا حد لازم
فلفل سیاه تا حد لازم
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)
آرد 1 قاشق غذاخوری
خامه یا ماست در صورت نیاز (اختیاری)
نعنا خشک یا تازه برای تزئین (اختیاری)

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه سوپ اسفناج

  • زمان آماده سازی: 40-45 دقیقه
  • مناسب برای: 2-3 نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: تهیه اسفناج

اسفناج را تمیز کنید. برگ های زرد و چروکیده و ساقه های ضخیم آنها را جدا کنید.

اسفناج را در ظرف مناسب آب بریزید و خوب بشویید تا هرگونه کثیفی و ناخالصی از بین برود.

اسفناج های شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس اسفناج ها را با کمک چاقو یا قیچی به همان اندازه دلخواه برش دهید.

مرحله دوم: تهیه پیاز، سیر

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را با کمک چاقو نگینی خرد کنید.

در قابلمه ای که قرار است سوپ را بپزید کمی روغن زیتون یا کره بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

سپس پوره سیر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.

طرز تهیه سوپ اسفناج

مرحله سوم: اضافه کردن هویج و سیب زمینی

هویج و سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک چاقو آنها را نگینی برش دهید.

سبزیجات خرد شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله 4: اسفناج و آب را اضافه کنید

اسفناج های خرد شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند.

حالا باید آب مرغ یا آب معمولی را به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید تا محتویات به نقطه جوش برسد سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

25-35 دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند تا سبزیجات کاملا نرم شوند.

مرحله پنجم: تهیه آرد و ادویه جات

آرد سفید را در تابه کوچکی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

سپس کمی روغن به آرد اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را به دلخواه اضافه کنید.

چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود سپس 2 تا 3 قاشق آب به مخلوط فوق اضافه کنید تا خمیری به دست آید.

حالا مخلوط بالا را به قابلمه سوپ اضافه کنید. با این روش آرد کاملا با هم ترکیب شده و در سوپ حل می شود. 3-5 دقیقه دیگر اجازه دهید تا سوپ با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ششم: تزیین و سرو سوپ

سوپ را در ظرف های سرو بریزید و با کمی خامه یا ماست، سبزی تازه خرد شده و نعنا تزیین کنید.

این سوپ را می توانید با انواع نان میل کنید.

10 نکته طلایی برای خوشمزه تر کردن سوپ اسفناج

نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن سوپ اسفناج

  • آب مرغ خانگی طعم بهتری به سوپ می دهد اما اگر در دسترس ندارید می توانید آب مرغ را در آب حل کنید.
  • پیاز و سیر را خوب سرخ کنید تا طعم بهتری به سوپ بدهد.
  • برای لعاب دادن به سوپ می توانید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  • برای خوش رنگ شدن سوپ می توانید در اواخر پخت مقداری محلول زعفران به سوپ اضافه کنید.
  • در تهیه این سوپ بهتر است از اسفناج تازه استفاده شود زیرا طعم و عطر بهتری به سوپ می دهد.
  • برای طعم متفاوت می توانید چند قطره آب لیمو به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ را روی حرارت ملایم بپزید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
  • افزودن کمی سبزی خشک مانند آویشن یا رزماری می تواند طعم آن را بهتر کند.
  • برای خامه ای شدن بافت سوپ می توانید مقداری از سوپ را پوره کرده و به قابلمه اضافه کنید.
  • برای مغذی تر شدن سوپ می توانید از مقداری گوشت چرخ کرده یا مرغ در سوپ استفاده کنید.
  • استفاده از قابلمه چدنی برای پخت سوپ باعث پخش شدن یکنواخت حرارت و طعم بهتر می شود.

امیدواریم این آموزش مورد توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. این سوپ خوشمزه را به راحتی می توانید با انجام مراحل تهیه و استفاده از نکات طلایی ارائه شده در منزل تهیه کنید و از طعم بدیع و مطبوع آن لذت ببرید.

اگر از ترفندها و روش های دیگری در تهیه این سوپ استفاده کرده اید که باعث خوش طعم شدن و بهبود طعم آن شده است، بسیار خوشحال می شویم اگر این نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر علاقه مندان به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه دلمه با سس مخصوص + نکات و فرهای عکس

دلمه نوعی دلمه متفاوت و خوشمزه است. برای تهیه آن باید ترکیبی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید