صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سوپ برگ مو; غذای خوشمزه بهاری

طرز تهیه سوپ برگ مو; غذای خوشمزه بهاری

طرز تهیه سوپ برگ مو غذای خوشمزه بهاری

سوپ برگ مو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ های بهاری است. این سوپ با مواد بسیار ساده و در دسترس تهیه می شود. همانطور که از نام این سوپ مشخص است، برگ های درخت مو (انگور) یکی از مواد اصلی این سوپ است. بهتر است از برگ های تازه و سبز استفاده کنید تا طعم خوبی به سوپ شما بدهد.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی هستیم وبلاگ آکالاخوشمزه ترین تهیه سوپ برگ مو ما قدم به قدم همراه با تمام نکاتی که در تهیه این سوپ باید بدانید را به شما آموزش می دهیم پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ برگ مو

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و پخت این سوپ 2 تا 3 ساعت از میزان مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای حداکثر 5 نفر می باشد که شما
  • به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این سوپ خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • سختی تهیه این سوپ در دسته آسان است.

مواد لازم برای تهیه سوپ برگ مو

یک پیاز 1 عدد
سیر 2 قرص
برنج 1/2 فنجان
لپه ها 1/4 فنجان
آب جوش 2-3 فنجان
مو را ترک می کند 200-150 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار مورد نظر
مرزه 1 قاشق غذاخوری
شوید خشک 2 قاشق غذاخوری
هندوانه 2-3 قاشق غذاخوری

مرحله اول: تهیه برنج و لپه

بهتر است برنج و لپه را 2-1 ساعت قبل از پخت خیس کنید.

برای این کار ابتدا برنج و لپه را تمیز کنید.

با مقداری آب بشویید و در ظرف مناسبی قرار دهید. کمی آب به آن اضافه کنید و زمان دهید تا در آب خیس بخورد.

خیساندن لوبیا قبل از پختن پف آنها را بسیار کاهش می دهد و روند پخت را تسریع می کند.

مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک چاقو آن را به قطعات کوچک برش دهید.

در قابلمه مناسبی که قرار است سوپ را در آن بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.

حالا سیر را پوست بگیرید و بشویید.

سیر را با پرس سیر له کنید و به محتویات قابلمه اضافه کنید.

چند ثانیه تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه، برنج و لپه

زردچوبه، نمک و فلفل را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

تفت دادن را ادامه دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

در این مرحله برنج و لپه خیس خورده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم: آماده سازی، افزودن برگ مو و آب جوش

برگ های مو را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

برگ ها را با چاقو ریز خرد کنید.

برای افزایش سرعت کار می توانید از خردکن یا همزن استفاده کنید.

برگ های خرد شده را به محتویات قابلمه سوپ اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی برگ ها گرفته شود.

در این مرحله آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید و درب قابلمه را ببندید.

صبر کنید تا محتویات قابلمه به نقطه جوش برسد سپس حرارت را کم کرده و 1 الی 2 ساعت زمان دهید تا سوپ خوب بپزد و لعاب دهد.

مرحله پنجم: اضافه کردن نمک و شوید خشک

شوید شور و خشک طعم بی نظیری به این سوپ می دهد.

در اواسط پخت سبزیجات را به سوپ اضافه کنید.

سوپ را هم بزنید و دوباره درب قابلمه را ببندید.

30-60 دقیقه دیگر فرصت دهید تا سوپ خوب بپزد.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

بعد از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید و لعاب داد، با آبگوشت طعم دار آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

1715784777 330 طرز تهیه سوپ برگ مو غذای خوشمزه بهاری

سوپ جذاب بهاری شما آماده سرو و نوشیدن است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری نعنا داغ یا پیاز داغ تزئین کنید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گیرد و این سوپ جذاب را نیز مانند روش بسیار ساده و کامل بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. اگر از تکنیک‌ها و ترفندهایی برای خوشمزه‌تر کردن این سوپ استفاده می‌کنید، خوشحال می‌شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده; ساده و سریع

غذای گوجه فرنگی بادمجان با گوشت چرخ کرده ترکیبی از طعم ترش…

۱۴۰۳-۰۶-۲۶

ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در آشپزی است که…

۱۴۰۳-۰۶-۲۵

طرز تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل; معطر و خوش طعم

مرغ سماق با پودر زنجبیلترکیبی بی نظیر از طعم های سنتی دارد.…

۱۴۰۳-۰۶-۲۳

دیدگاهتان را بنویسید