سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است که از ترکیب انواع سبزیجات و مرغ تهیه می شود. در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا شما می توانید با طرز تهیه سوپ و پای چغندر و پنکه با این سوپ آشنا شوید.
نگاهی گذرا به روش پخت
برای تهیه سوپ چغندر ابتدا باید چغندر را بشویید و رنده کنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و چغندرها را در روغن سرخ کنید. کمی سرکه به چغندر اضافه کنید تا طعم شیرین آن متعادل شود. پیاز و هویج را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید. حالا می توانید مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. نخود و ذرت را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا سبزیجات خوب بپزند. به همین مناسبت مرغ را در مقداری روغن سرخ کنید و درب تابه را بگذارید تا بپزد. وقتی مرغ پخت، آن را با چنگال خرد کرده و داخل سوپ بریزید. اجازه دهید سوپ بپزد و در نیم ساعت آخر می توانید ورمیشل و اسفناج خشک را به آن اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد، شعله را خاموش کرده و در ظرف بریزید. برای مطالعه طرز تهیه سوپ چغندر و مرغ به طور کامل و با تمام جزئیات می توانید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر خانگی
سینه مرغ بدون استخوان | 1 عدد |
چغندرقند سفید رنده شده | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پیاز | 1 عدد |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
هویج بزرگ | 1 عدد |
ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
اسفناج خشک | 4 قاشق غذاخوری |
ورمیشل | به اندازه لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به اندازه لازم |
آویشن | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
طرز تهیه سوپ چغندر
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
درجه سختی: متوسط
تعداد افراد: 4 نفر
مرحله 1: چغندر را سرخ کنید
برای شروع، باید چغندرها را رنده کنید. یک قاشق روغن در ماهیتابه بریزید و سپس چغندرهای رنده شده را چند دقیقه در روغن تفت دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله 2: مقداری سرکه به چغندرها اضافه کنید
از آنجایی که چغندرقند طعم بسیار شیرینی دارد، در این مرحله باید مقداری سرکه اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.
مرحله 3: پیاز و هویج را خرد کنید
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. بعد آن را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس هویج را بشویید و پوست آن را جدا کنید. حالا آن را به صورت نگینی خرد کنید یا ریز رنده کنید.
مرحله چهارم: پیاز و هویج را سرخ کنید
در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیاز کمی سبک شود و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید.
مرحله 5: سبزیجات را بپزید
مقداری زنجبیل به مواد اضافه کنید. سپس ترکیب پیاز، هویج و چغندر تفت داده شده را در قابلمه بریزید. 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. نخود و ذرت را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید سبزیجات خوب بپزند.
مرحله 6: سینه مرغ را بپزید
در این مرحله باید در تابه ای مقداری روغن بریزید و سپس سینه مرغ بدون استخوان را در تابه بریزید. کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به مرغ اضافه کنید. شعله گاز را روشن کنید و درب تابه را روی آن بگذارید. اجازه دهید مرغ یک طرف آن بپزد و سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. برای سهولت در پخت مرغ می توانید آن را به قطعات کوچکتر برش دهید یا در آب بپزید.
مرحله هفتم: تمام مواد را به سوپ اضافه کنید
وقتی مرغ خوب پخت، آن را با چنگال خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.
مرحله 8: سوپ را آماده کنید
اجازه دهید سوپ نیم ساعت دیگر بجوشد. در نیم ساعت آخر پخت این سوپ و وقتی همه مواد خوب پخته شدند می توانید ورمیشل و اسفناج خشک را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. صبر کنید تا رزوه ها کاملا باز شوند و سپس شعله گاز را خاموش کنید. سوپ خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با مقداری سبزی خشک یا تازه تزئین کنید و از طعم آن لذت ببرید.
نکات و ترفندهای طرز تهیه سوپ چغندر
در این قسمت نکات طلایی در مورد طرز تهیه آش چغندر ذکر شده است، با ما همراه باشید.
- برای تهیه سوپ مرغ و چغندر می توانید از هر نوع سبزی که دوست دارید استفاده کنید.
- بعد از آماده شدن سوپ می توانید مقداری آبلیموی تازه اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
- برای تهیه این سوپ می توانید مقدار سبزیجات و مواد را با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- در صورت تمایل می توانید به جای اسفناج خشک از مقداری جعفری تازه یا خشک خرد شده یا گشنیز برای تهیه این سوپ استفاده کنید.
- در برخی از دستور پخت ها از مرغ به صورت تکه ای برای تهیه این سوپ استفاده می شود.
- افزودن مقداری پیازچه خرد شده طعم بی نظیری به این سوپ می دهد.
- اگر دوست دارید این سوپ قرمز رنگ باشد، می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
- برای طعم دادن به این سوپ می توانید از آب مرغ یا آب مرغ نیز استفاده کنید.
- اگر می خواهید طعم سوپ شما خوشمزه تر شود، می توانید مقداری کره به آن اضافه کنید.
- اگر دوست دارید طعم سوپتان تند باشد، می توانید مقداری فلفل قرمز یا فلفل سبز تند به آن اضافه کنید.
- افزودن سیر رنده شده طعم جذابی به این سوپ می دهد.
- اگر به آب سبزیجات دسترسی دارید، می توانید به جای آب از آب سبزیجات استفاده کنید.
- در این سوپ از چغندر زیاد استفاده نکنید زیرا در این صورت طعم سوپ شما شیرین می شود.
- برای تزیین این سوپ چغندر می توانید مقداری خامه روی آن بریزید.
در این مقاله به طرز تهیه سوپ چغندر و همه ترفندهای خوشمزه تر شدن آن ذکر شد. اگر تجربه تهیه این سوپ را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.
من ماجده شرف عاشوری هستم. سال هاست که به صورت حرفه ای در موضوعات مختلف می نویسم و ترجمه می کنم. من از بازی با کلمات و ایجاد محتوای جدید لذت می برم و دوست دارم دنیای اطرافم را بیشتر از آنچه می بینم کشف کنم…
گردآوری شده از مجله اکالا