صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی (ناهار ساده و کم هزینه)

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی (ناهار ساده و کم هزینه)

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی ناهار ساده و کم هزینه

کته باقالی سیاه چشم یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب ساده برنج و لوبیا سیاه تهیه می شود. این غذا علاوه بر طعم مطبوع، سرشار از فیبر و پروتئین است. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه کت لوبیا سیاه با تمام نکات مهم قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کیک لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم برای تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است:

برنج 2 فنجان
لوبیا چشم بلبلی 1/2 فنجان
پیاز متوسط 1 عدد
روغن کافی
نمک و زردچوبه به مقدار مورد نظر
زعفران دم کرده (اختیاری) به مقدار مورد نظر

مراحل تهیه لوبیا چشم گاوی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذای ساده 35-45 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کیت جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در دسته آسان می باشد.

مرحله اول: آماده سازی حبوبات

لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید تا پف آن از بین برود.

سپس با کمی نمک و زردچوبه و مقداری آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

15-20 دقیقه زمان دهید تا لوبیاها بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم: آماده کردن برنج

برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید.

برای لوبیا چشم بلبلی بهتر است از برنجی که دانه های آن جدا پخته می شود استفاده شود. مثل برنج ایرانی.

مرحله سوم: پیاز را سرخ کنید

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

آن را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله چهارم: پختن برنج

برنج خیس شده را به همراه حبوبات پخته و پیاز تفت داده شده به قابلمه منتقل کنید.

روی برنج دو بند انگشت آب بریزید.

مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید و بگذارید برنج بجوشد.

مرحله پنجم: برنج را بخارپز کنید

حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد تا برنج آرام آرام دم بکشد و فرو نرود.

دم کشیدن برنج را مرطوب نگه می دارد و برنج را پف کرده و خوشمزه می کند.

زمان دم کردن برنج به نوع برنج و مقدار آب اضافه شده بستگی دارد. اما معمولا 45 دقیقه تا یک ساعت زمان کافی است.

دستور پخت خوشمزه با لوبیا چشم بلبلی

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

در صورت تمایل زعفران دم کرده را روی برنج ریخته و اجازه دهید چند دقیقه دیگر دم بکشد.

بعد از پخت، غذا را در ظرف سرو قرار دهید.

برای تزیین می توانید از کشمش، شاه توت یا خلال بادام استفاده کنید.

نکات طلایی در تهیه کیک لوبیا چشم بلبلی

5 نکته مهم که به شما کمک می کند این غذای محبوب را خوشمزه تر کنید:

  1. برای طعم بهتر می توانید از کمی زعفران دم کرده در آب برنج استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید لوبیا چشم بلبلی تان کمی چرب تر باشد، می توانید در حین پختن برنج کمی روغن اضافه کنید.
  3. برای طعم متفاوت می توانید از کمی دارچین یا زنجبیل در هنگام پخت و پز استفاده کنید.
  4. برای جشن گرفتن بیشتر غذا، می توانید کیک لوبیا چشم بلبلی را با مرغ یا گوشت سرخ شده تزئین کنید.
  5. در این غذا می توانید از کمی شوید تازه آسیاب شده یا شوید خشک نیز استفاده کنید.

نکات طلایی در تهیه کیک لوبیا چشم بلبلی

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا، کپسول شبانه خوشمزه را می توانید در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. اگر از ترفندها و تکنیک هایی برای خوشمزه تر شدن این غذا استفاده می کنید، خوشحال می شویم آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید