صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ سوخاری; با نکات کلیدی کوچک برای طعم بهتر

طرز تهیه مرغ سوخاری; با نکات کلیدی کوچک برای طعم بهتر

طرز تهیه مرغ سوخاری با نکات کلیدی کوچک برای طعم

مرغ یکی از آن غذاهای پرطرفدار و راحت است که معمولاً اکثر افراد حداقل 2 بار در هفته از مرغ در برنامه غذایی خود استفاده می کنند. ما در این مقاله از مجله اکالا ما می خواهیم یک روش آشپزی بسیار جذاب و راحت به شما ارائه دهیم مرغ سوخاری آموزش همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری به شرح زیر است:

مرغ کامل 1 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 10 قرص
گوجه فرنگی 1 عدد
زعفران دم کرده تا حد لازم
آب لیمو تا حد لازم
نمک و فلفل و زردچوبه تا حد لازم
کره تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه مرغ سوخاری

برای تهیه مرغ سوخاری کافیست مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: چاشنی اولیه مرغ

ابتدا یک مرغ کامل شسته شده را در ظرف درب دار مناسبی بریزید و روی آن را با نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده به مقدار لازم روی و زیر مرغ و داخل شکم مرغ مزه دار کنید.

سپس 2 عدد پیاز، 5 حبه سیر، 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو را زیر و روی مرغ و مقداری داخل مرغ بریزید. درب ظرف را ببندید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم: سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید

در ظرف مناسب دیگری کره، زعفران دم کرده و 3 حبه سیر رنده شده را به مقدار لازم مخلوط کنید.

مرحله 3: مواد را از مرغ جدا کنید

بعد از 5 ساعت مرغ را از یخچال خارج کرده و تمام مواد (سیر، پیاز، فلفل دلمه ای) را که در آن آغشته شده است خارج کنید.

مرحله 4: چاشنی نهایی مرغ

مرغ را در ظرف مخصوص فر (پیرک) قرار دهید و مخلوط (سیر، کره، زعفران) را به تمام پوست مرغ و داخل شکم مرغ بمالید.

سپس 2 حبه سیر، 1 عدد پیاز، 1 فلفل دلمه ای کوچک خرد شده و 1 عدد گوجه فرنگی را داخل شکم مرغ بریزید.

نکات طلایی در پخت مرغ سوخاری

مرحله پنجم: پختن مرغ

فر را با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید و ظرف مرغ را به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا مرغ خوب بپزد. بعد از 2 ساعت فر گریل را روشن کنید تا مرغ سرخ شود.

مرحله ششم: سرو کردن

پس از پخت مرغ، آن را از فر خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید. مرغ سوخاری خوشمزه شما آماده است. بنوشید!

نکات طلایی در پخت مرغ سوخاری

در ادامه به نکات طلایی برای پخت مرغ سوخاری اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • اندازه مرغ بستگی به این دارد که برای چند نفر می خواهید بپزید.
  • زمان استراحت مرغ معمولاً 5 ساعت است تا به خوبی مزه دار شود. اگر وقت ندارید می توانید زمان را کم کنید اما اگر بیشتر از 5 ساعت مثلا 12 تا 24 ساعت بماند مشکلی پیش نمی آید و مرغ شما را خوشمزه تر می کند.
  • اگر کره ندارید می توانید از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.
  • هنگام فرو بردن مواد (مخلوط سیر، کره، زعفران) زیر پوست مرغ مراقب باشید پوست مرغتان پاره نشود.
  • با توجه به علاقه خود می توانید شکم مرغ را با چیزهای زیادی پر کنید. مثلا آلو، کشمش، زرشک و… بعد از پر شدن شکم مرغ، آن را با نخ، سوزن یا خلال دندان ببندید.
  • این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
  • برای اینکه طعم بهتر مرغ سوخاری را تجربه کنید، پس از پخت، مرغ را با مخلوط زعفران و روغن زیتون آغشته کنید.

دستور پخت یک غذای خوشمزه و خاص با مرغ

در این مقاله از مجله آشپزی طرز تهیه مرغ سوخاری را برای شما توضیح داده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را برای یک وعده غذایی در منزل میل کنید ناهار یا شام را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید