صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه نارنگی پلو + نکات و ترفندها

طرز تهیه نارنگی پلو + نکات و ترفندها

طرز تهیه نارنگی پلو نکات و ترفندها

نارنگی پلو یک غذای خوشمزه و متفاوت است که طعمی خاص اما مطبوع دارد. منشا این غذا به مناطق جنوبی کشور باز می گردد زیرا مرکبات نقش برجسته ای در این مناطق دارند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه نارنگی پلو با نکات و ترفندهای آن به شما یاد بده

نگاهی گذرا به روش پخت

برای تهیه نارنگی پلو ابتدا نارنگی را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش دهید. نارنگی ها را فیله کنید و با پیاز در کمی روغن تفت دهید. سپس زعفران دم کرده و پوست نارنگی را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ را با پیاز سرخ کرده و تفت دهید. برنج را در آبکش بپزید. در آخر همه مواد را در قابلمه لایه لایه می کنیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد. در مطلب زیر دستور کامل این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتر بخوانید.

مواد لازم برای نارنگی پلو

برنج 3 فنجان
مرغ 4 عدد
نارنگی 4 تا 5 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پوست نارنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن تا حد لازم
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
با تشکر 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه برنج نارنگی

زمان آماده سازی: 60 تا 80 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
درجه سختی: متوسط

مرحله اول: پوست نارنگی را آماده کنید

ابتدا نارنگی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس پوست را به صورت برش برش دهید. برای گرفتن تلخی پوست نارنگی، آن را چند بار بجوشانید و در آخر با کمی شکر مخلوط کنید.

مرحله دوم: نارنگی را فیله کنید

نارنگی هایی را که پوست گرفته اید بذر بذر و پوست نازک آن را جدا کنید تا به شکل فیله درآید.

برای طعم بیشتر می توانید مقداری آب نارنگی نیز اضافه کنید.

مرحله 3: برنج را بپزید

در قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی به نقطه جوش رسید برنج را با کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشد. سپس برنج را آبکش کنید.

مرحله 4: مرغ را بپزید

یک پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید. سپس تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید. داخل قابلمه مقداری آب بریزید و اجازه دهید مرغ ها بپزند.

مرحله 5: پیاز و نارنگی را سرخ کنید

پیازها را ریز خرد کنید. سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی شوند. فیله های نارنگی را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

مرحله 6: زعفران را اضافه کنید

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه پوست نارنگی اضافه کنید و هم بزنید.

اگر از آب نارنگی استفاده می کنید در این مرحله آن را به مواد اضافه کنید.

مرحله 7: مواد را با هم ترکیب کنید

مقداری برنج پخته شده را در قابلمه بریزید و چند تکه مرغ و مخلوط نارنگی و پیاز را روی آن قرار دهید. این کار را لایه به لایه تکرار کنید تا مواد تمام شود.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج پخته شود. سپس سرو کرده و در ظرف مورد نظر میل کنید.

نکات و تکنیک های درست کردن برنج نارنگی

برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است نکات زیر را مد نظر داشته باشید.

  • سعی کنید از نارنگی های شیرین و بدون هسته استفاده کنید، زیرا نارنگی ترش یا تلخ ممکن است طعم غذا را ناخوشایند کند.
  • اگر فیله های نارنگی خیلی آبدار هستند به اندازه کافی از آن استفاده کنید تا برنج خیس و آبکی نباشد.
  • تفت دادن فیله های نارنگی به آن ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند و در حین پخت له نشوند.
  • استفاده از زعفران غذا را خوش رنگ تر و خوش طعم تر می کند. می توانید از کمی زعفران دم کرده کنار برنج نیز استفاده کنید.
  • می توانید این غذا را با گوشت ماهیچه ای نیز بپزید.
  • اگر طعم نارنگی ترش بود می توانید کمی شکر اضافه کنید.
  • می توانید به جای خلال پسته از خلال بادام استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید برنج کمی چرب باشد در مراحل آخر پخت کمی کره آب شده روی آن بریزید.
  • این غذا را می توانید با خلال پسته، بادام یا خلال پرتقال تزیین کنید.
  • می توانید از ادویه هایی مانند هل یا دارچین برای تقویت طعم نارنگی پیلو استفاده کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه نارنگی پلو به همراه نکات و ترفندهای آن ما به شما یاد دادیم پیشنهاد می کنیم در فصل نارنگی یک بار هم این غذای خوشمزه و متفاوت را امتحان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید