اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، نرگس لوبیا سبز می تواند گزینه جذابی برای شما باشد. نرگس لوبیا سبز یک غذای گیاهی خوشمزه و کامل برای افرادی است که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه این غذای جدید را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه نرگس لوبیا سبز
مواد لازم برای تهیه نرگس لوبیا سبز به شرح زیر است:
پیاز متوسط | 2 عدد |
سیر | 2 عدد |
لوبیا سبز | 500 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
نعنا خشک (اختیاری) | 1 قاشق چای خوری |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه نرگس لوبیا سبز
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا 30-20 دقیقه می باشد
- میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه لوبیا سبز
لوبیا سبز را به خوبی در ظرف آبی بشویید و سر و پایین آن را با چاقو ببرید. سپس لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید.
در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را گرم کنید تا روغن داغ شود.
لوبیا سبز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
برای طعم بهتر از لوبیا سبز تازه استفاده کنید. لوبیا سبز منجمد یا لوبیا سبز کنسرو شده طعم خوبی به غذای شما نمی دهد.
مرحله دوم: تهیه سیر و پیاز
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را با چاقو نگینی خرد کرده و به لوبیا سبز اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا عطر پیاز گرفته شود.
سیر را به کمک پرس یا رنده پوره کنید و به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.
تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله 3: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات
رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
می توانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
اگر دوست داشتید می توانید مقداری فلفل قرمز اضافه کنید تا تندتر شود.
مرحله 4: پختن سبزیجات
مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب تابه را ببندید. بگذارید لوبیا سبز روی حرارت ملایم بپزد تا نرم شود.
زمان پخت لوبیا سبز به اندازه و نوع آن بستگی دارد.
مرحله 5: تخم مرغ را اضافه کنید
تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال مخلوط کنید. مقداری نمک و نعناع خشک (در صورت استفاده) به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ را به آرامی روی مواد داخل تابه بریزید.
حرارت زیر ماهیتابه باید ملایم باشد تا تخم مرغ ها سفت شوند. می توانید به جای تخم مرغ کامل از زرده تخم مرغ استفاده کنید.
مرحله ششم: تزیین و سرو غذا
نرگس لوبیا سبز بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده خوردن است.
آن را در ظرف سرو بریزید و با نان یا برنج تازه سرو کنید.
برای تزیین می توانید از کمی گشنیز خرد شده روی غذا استفاده کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید یک نرگس لوبیا سبز خوشمزه و خانگی درست کنید. این غذا به عنوان یک غذای سبک و سریع بسیار مناسب است.
امیدوارم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و همچنین بتوانید این غذای سریع و خوشمزه را به روشی بسیار ساده و آسان تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. آنهایی که
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا