صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه نودل پاستا; سفری خوشمزه به دنیای طعم ها!

طرز تهیه نودل پاستا; سفری خوشمزه به دنیای طعم ها!

طرز تهیه نودل پاستا سفری خوشمزه به دنیای طعم ها

دلمه ماکارونی یک غذای اصیل و محبوب ایرانی است که با ظاهر زیبا و طعم دلچسب خود می تواند سفره های شما را زیبا کند. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه رشته فرنگی پاستا مرحله به مرحله همراه با ذکر نکات مهم در حین آماده سازی به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر ماکارونی

مواد لازم برای تهیه خمیر ماکارونی به شرح زیر است:

پاستا 200 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 3 عشق
گوجه فرنگی رنده شده 2 فنجان
گیاهان معطر (جعفری، شوید، گشنیز) 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 فنجان
اب 4 فنجان
آب لیمو 2 فنجان
فلفل شیرین شماره 7-8

مراحل تهیه خمیر پاستا

  • 50-60 دقیقه برای تهیه مواد اولیه و تهیه ظرف نهایی زمان لازم است.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این دلمه در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پاستا

پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.

مرحله دوم: تهیه پیاز، سیر و گوشت چرخ کرده

پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر گرفته شود.

گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و با قاشق چوبی خرد کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله 3: ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین را اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.

سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و به سس اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله 4: مواد ماکارونی را با هم مخلوط کنید

پاستا آبکش شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

سس آماده شده را به ماکارونی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام پاستا به طور یکنواخت با سس آغشته شود.

دستور پخت ماکارونی خانگی

مرحله پنجم: تهیه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای را بشویید و کلاهک آنها را بردارید. محتویات فلفل دلمه ای را بردارید.

پاستا را به کمک قاشق داخل فلفل دلمه ای بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید.

تمام فلفل دلمه ها را به همین ترتیب پر کنید.

مرحله ششم: پخت دلمه

گوش ماهی ها را به آرامی در قابلمه قرار دهید و مراقب باشید له نشوند.

آب لیمو را با مقداری آب جوش مخلوط کنید.

مقداری از مخلوط بالا را به قابلمه اضافه کنید تا ارتفاع برش ها را نصف کند.

در قابلمه را ببندید و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا دلمه ها کاملا بپزند و سس غلیظ شود.

مرحله هفتم : سرو دلمه

پاستا را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

برش ها را در ظرف دلخواهتان بریزید و با جعفری تازه تزیین کنید و با سالاد یا ماست سرو کنید.

نکات و تکنیک های تهیه خمیر پاستا

نکات و تکنیک های تهیه خمیر پاستا

در تهیه خمیر پاستا به 9 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر دلمه می توانید از گوشت چرخ کرده و گوسفند استفاده کنید.
  2. به جای گوجه فرنگی رنده شده می توانید از ۲ عدد گوجه فرنگی تازه خرد شده استفاده کنید.
  3. برای له نشدن دلمه ها از ماکارونی با شکل مناسب مانند پوسته یا لوله استفاده کنید.
  4. مواظب باشید در حین پخت، پوسته ها له نشوند. گوش ماهی ها را به آرامی بچینید و در حین پخت آنها را زیر و رو نکنید.
  5. افزودن یک تا دو قاشق غذاخوری کره به سس می تواند طعم و عطر دلمه را بهتر کند.
  6. در صورت تمایل می توانید به جای آبلیمو از کمی آبلیمو استفاده کنید تا طعم ترش ملایمی داشته باشد.
  7. می توانید باقیمانده سس دلمه را روی دلمه بریزید یا به صورت جداگانه در ظرف سرو کنید.
  8. خمیر ماکارونی را می توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
  9. این دلمه را می توانید با برگ مو، کلم، گوجه فرنگی و سیب زمینی نیز تهیه کنید.

با رعایت این نکات ساده می توانید یک ماکارونی خوشمزه تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی را به خود جلب کرده است.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده; ساده و سریع

غذای گوجه فرنگی بادمجان با گوشت چرخ کرده ترکیبی از طعم ترش…

۱۴۰۳-۰۶-۲۶

ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در آشپزی است که…

۱۴۰۳-۰۶-۲۵

طرز تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل; معطر و خوش طعم

مرغ سماق با پودر زنجبیلترکیبی بی نظیر از طعم های سنتی دارد.…

۱۴۰۳-۰۶-۲۳

دیدگاهتان را بنویسید