صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه هوموس نخود سبز; طعمی تازه و بهاری

طرز تهیه هوموس نخود سبز; طعمی تازه و بهاری

طرز تهیه هوموس نخود سبز طعمی تازه و بهاری

هوموس نخود سبز یک پیش غذای خوشمزه و مغذی با طعمی بهاری و تازه است که می توان آن را به عنوان سس، دیپ یا با نان یا سبزیجات سرو کرد. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه هوموس نخود سبز ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه هوموس نخود سبز

مواد لازم برای تهیه هوموس نخود سبز به شرح زیر است:

نخود سبز تازه یا منجمد 2 فنجان
ارده 1/4 فنجان
سیر 2 عدد
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده (اختیاری) 1/4 فنجان

مراحل تهیه هوموس نخود سبز

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این حمص 25-35 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این هوموس در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه و پخت نخود سبز

اگر از نخود سبز تازه استفاده می کنید، ابتدا آنها را خوب بشویید.

در قابلمه ای آب بریزید تا روی نخود سبز را بپوشاند. کمی نمک به آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید آب بجوشد.

نخود سبز را به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا نرم شود.

بعد از پخت نخود سبز را از آب در حال جوش خارج کرده و آبکش کنید.

اجازه دهید نخود سبز کمی خنک شود.

مرحله دوم: همه مواد هوموس را با هم مخلوط کنید

نخود سبز پخته شده را همراه با آرد، سیر، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. در صورت نیاز می توانید کمی آب یا آب نخود به هوموس اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

هوموس را بچشید و در صورت تمایل نمک و فلفل را تنظیم کنید.

مرحله سوم: سرو و تزیین هوموس

هوموس را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تازه خرد شده (اختیاری) تزئین کنید.

هوموس را می توانید با نان پیتا، نان تست، سبزیجات تازه یا به صورت سس با غذاهای مختلف سرو کنید.

1720152895 821 طرز تهیه هوموس نخود سبز طعمی تازه و بهاری

نکات و تکنیک های تهیه هوموس نخود سبز

هنگام تهیه هوموس نخود سبز به 5 نکته زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر هوموس، از نخود سبز تازه استفاده کنید. اگر از نخود سبز منجمد استفاده می کنید، قبل از پختن آن را در دمای اتاق یخ زدایی کنید.
  2. برای تهیه هوموس می توانید از آرد سفید یا سیاه استفاده کنید. اردک سیاه طعم قوی تری دارد.
  3. اگر طعم سیر را دوست ندارید، می توانید آن را در این دستور کم یا حذف کنید.
  4. همچنین می توانید به جای آب لیمو از سرکه سفید یا آب پرتقال استفاده کنید.
  5. برای دادن طعم دودی به هوموس، می توانید قبل از افزودن سیر به غذاساز، آن را روی شعله مستقیم گاز کباب کنید.

با رعایت مراحل و نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا به راحتی می توانید هوموس نخود سبز خوشمزه و مقوی را در منزل تهیه کنید و از طعم تازه و بهاری آن لذت ببرید. اگر شما نیز از ترفندها و تکنیک هایی برای خوش طعم شدن این هوموس استفاده می کنید، خوشحال می شویم که آن ترفندها را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید