صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه پلو اسفناج با رب انار; یک غذای خوش عطر ایرانی

طرز تهیه پلو اسفناج با رب انار; یک غذای خوش عطر ایرانی

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

اسفناج پلو با رب انار یک غذای ایرانی خوش طعم و خوش عطر است که به روش های مختلفی تهیه می شود. برخی این غذا را با مرغ و برخی با گوشت چرخ کرده تهیه می کنند. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم از طعم این غذا غافل نشوید. ما امروز در این بخش هستیم مجله اکالا طرز تهیه اسفناج پلو با رب انار و طرز پخت گوشت را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو با رب انار

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو با رب انار به شرح زیر است:

برنج 3 فنجان
گوشت چرخ کرده 200 گرم
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2-3 قرص
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده هرچقدر دوست داری
روغن مایع یا کره به اندازه لازم

مراحل تهیه اسفناج پلو با رب انار

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 35-45 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

آن را با کمک رنده ریز رنده کنید. برای افزایش سرعت کار می توانید پیاز را با کمک همزن یا خردکن پوره کنید.

پوره پیاز را در یک صافی کوچک بریزید و آب اضافی آن را خوب فشار دهید.

مصرف آب پیاز باعث انسجام کوفته های شما در هنگام پخت می شود.

پیاز را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم: اضافه کردن گوشت و ادویه جات

گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازهای داخل کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب ورز دهید تا مخلوط گوشت شما بافت یکنواختی پیدا کند.

به اندازه یک فندق بردارید و در دست گرد کنید. تمام مواد گوشتی را به همین ترتیب شکل دهید و در ظرف مناسبی بریزید.

روی کوفته ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

با این کار فرهای شما بهتر به نظر می رسند.

مراحل تهیه اسفناج پلو با رب انار

مرحله سوم: سرخ کردن گوشت

یک تابه مناسب انتخاب کنید و داخل تابه مقداری کره یا روغن بریزید.

تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

کوفته ها را در تابه بریزید و با حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا طلایی و سرخ شوند.

بعد از سرخ شدن گوشت ها، حرارت را خاموش کنید و کوفته ها را از تابه خارج کنید.

مرحله چهارم: تهیه اسفناج

ابتدا اسفناج ها را خوب بشویید تا آلودگی و گرد و غبار روی آن ها پاک شود. سپس بگذارید خشک شوند و سپس درشت خرد کنید.

برای حفظ رنگ اسفناج می توانید از مقدار کمی آبلیموی تازه استفاده کنید.

اسفناج های خرد شده را در همان ماهیتابه ای که گوشت چرخ کرده را آماده کردید بریزید.

تابه را روی حرارت بگذارید و اسفناج ها را با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

این مرحله به نرم شدن اسفناج و افزایش طعم آن کمک می کند.

مرحله پنجم: سیر و رب انار را اضافه کنید

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن آنها را پوره یا له کنید.

پوره سیر را به اسفناج های خرد شده در تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.

افزودن سیر رنده شده در این مرحله به خوشبو شدن غذا کمک می کند. سیر را حتما با حرارت ملایم تفت دهید تا طعم ملایمی پیدا کند.

رب انار را در کمی آب گرم حل کنید تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.

اگر رب انار شما ترش است، می توانید مقدار کمی شکر اضافه کنید تا طعم متعادل تری داشته باشید.

رب انار را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله ششم: تهیه برنج

برنج را از قبل بشویید و به مدت نیم ساعت در آب و نمک خیس کنید.

سپس آن را آبکش کرده و با مقداری نمک و روغن و آب بجوشانید.

نکات و تکنیک های تهیه پلو اسفناج با رب انار

مرحله 7: همه مواد را با هم مخلوط کنید

کف قابلمه ای که قرار است غذا را در آن بپزید کمی روغن بریزید.

ته قابلمه مقداری نان یا سیب زمینی دلخواه بریزید.

سپس یک لایه برنج کف قابلمه بریزید.

در لایه بعدی مقداری از اسفناج و کوفته های سرخ شده را روی آن بریزید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.

روی لایه آخر مقدار کمی زعفران دم کرده بریزید تا عطر بهتری برنج داشته باشید.

مرحله هشتم: پختن غذا

درب قابلمه را ببندید و 30 الی 40 دقیقه زمان دهید تا اسفناج پلو جذاب شما با حرارت ملایم بپزد.

بعد از پخت، غذا را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با مقداری پیاز داغ تزئین کنید و با سالاد یا ماست میل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این غذای متفاوت و مقوی را طبق روش ساده و آسان فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر از ترفندهای دیگری در تهیه این غذای سنتی و اصیل استفاده می کنید که طعم آن را بهتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه کراست کدو تنبل؛ ترکیبی پاییزی از سنت و نوآوری

دلمه کدو تنبل یکی از خوشمزه ترین انواع دلمه است. در این…

۱۴۰۳-۰۸-۰۸

طرز تهیه لوبیا و پلو با دنده گوسفندی; برای مهمانی ها

باقلی پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.…

۱۴۰۳-۰۸-۰۶

کسانی که از پای مرغ متنفرند آن را با این دستور می خورند

غذای پای مرغ یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در…

۱۴۰۳-۰۸-۰۲

دیدگاهتان را بنویسید